Alumni IZOBRAŽEVANJA

Ker verjamemo v vseživljenjsko učenje, za vas skozi celotno leto prirejamo različne izobraževalne in informativne dogodke.

Izobraževanja

Ker verjamemo v vseživljensko učenje in želimo nadgraditi vaša znanja, se trudimo v sklopu Alumni EF dogodkov organizirati čim več izobraževalnih programov. 

Na programe se trudimo povabiti tako najboljše domače in tuje predavatelje, kot tudi strokovnjake iz prakse, da temo izobraževanja predstavijo kar se da podrobno in zanimivo. 

Teme izobraževanj se tičejo trenutnih gospodarskih tem in globalnih ter domačih trendov. Prav tako poslušamo vaše želje in predloge ter poizkušamo organizirati dogodke na podlagi le teh.

Kdor se učenju posveča, se iz dneva v dan veča.

Lao Tse

Učenje je odkrivanje, da je nekaj mogoče.

Fritz Perls

Izobraževanja

Tečaji

Delavnice

Alumni izobraževanja

Sporočite nam vaše želje in predloge

Preko spodnjega obrazca nam sporočite katerih vsebin bi se radi udeležili in potrudili se bomo, da bomo v prihodnosti organizirali dogodek na želeno temo. 

Kontakitrate nas lahko tudi, če bi z nami radi soorganizirali dogodek ali izobraževanje.

Zadevo naslovite z: ‘Predlog za izobraževalni program’ ali ‘Predlog za sodelovanje’

    Alumni izobraževanja

    V sklopu Alumni EF dogodkov organiziramo srečanja, ki so namenjena izobraževanju naših alumnijev. Tovrstni dogodki se osredotočajo na trenutne globalne trende, splošna ekonomska znanja, specifična znanja v določenih panogah in industrijah. Organizirani dogodki se dotaknejo vrsto različnih tem, sama vsebina predavanj pa je teoretična, praktična ali mešanica obeh, odvisno od dogodka samega.

    Talent je precenjen. Kar loči talentiranega posameznika od uspešnega, je veliko trdega dela.

    Stephen King