Kaj in zakaj?

Kaj je Alumni JUMP?

Globalna bitka za talente, Alumni JUMP lahko pomaga!

Pravi ljudje na pravih delovnih mestih so lahko največja vrednost podjetja. Bitka za talente postaja iz dneva v dan intenzivnejša. 

Zato smo pripravili zaposlitveni dogodek, več kot le karierni sejem, ki vam bo ponudil izjemne priložnosti za povezovanje s talentiranimi diplomanti z različnih univerz doma in po svetu.

Zakaj Alumni JUMP?
  • Široka izbira kadrov: dostopate do diplomantov/alumnov RAZLIČNIH slovenskih in tujih fakultet, tudi tistih, ki že imajo delovne izkušnje in iščejo nove priložnosti,
  • Gradite znamko zaposlovalca: predstavite vaše podjetje, karierne priložnosti, nove projekte in drugo, odkrijete nove talente in jih pritegnete v vaše ekipe,
  • Mreženje z vodilnimi strokovnjaki: izmenjate znanje in izkušnje, se mrežite s predstavniki drugih podjetij in gostujočimi strokovnjaki ter se soočite s trendi na trgu dela. 

Kdaj? 21. november 2024, 12:00 – 18:00 
Kje? Dvorana Stožice, Ljubljana

Oblike sodelovanja

PREDSTAVITEV PODJETJA S STOJNICO

do 40 razstavljalcev

1 NA 1 INTERVJUJI S KANDIDATI

do 15 intervjujev s posameznim kandidatom na podjetje

VSEBINSKE DELAVNICE ZA UDELEŽENCE SEJMA 

10 tematik s strokovnjaki iz prakse za razvoj in nadgradnjo poslovnih veščin

Pridružite se nam na Alumni JUMP in zgradite nepremagljivo ekipo!

PAKETI SODELOVANJA so pripravljeni, stojnice se polnijo, za več informacij nam pišite na: manca.debeljak@ef.uni-lj.si

Partnerji dogodka

Izjava sodelujočega podjetja na Alumni Jump

Sodelovanje na lanskoletnem kariernem sejmu Alumni Jump je bila dobra odločitev. Povezali smo se z izjemnimi talenti, nekateri izmed njih pa so postali tudi cenjeni člani naše ekipe. 

Pri Grant Thornton Slovenija posvečamo veliko pozornost zadovoljstvu zaposlenih in globoko cenimo rast, učenje in individualnost. Pod okriljem dogodka Alumni Jump smo lahko na edinstven način predstavili zaposlitvene priložnosti in našli kandidate, ki delijo naše vrednote. Takšni dogodki so vedno dragocena priložnost za pomembne povezave.

Navdušeni smo, da bomo letos ponovno sodelovali in veselimo se privabljanja novih talentov v naše spodbudno delovno okolje. 

Vesna Radovanović Ahčin, Partnerica Grant Thornton Slovenija

Izjava udeleženke na Alumni Jump

Udeležba na Alumni Jump je nepričakovano spremenila mojo karierno pot. Čeprav nisem aktivno iskala zaposlitve, me je obisk kariernega sejma pripeljal do trenutne zaposlitve, kjer sem našla zadovoljstvo in osebno izpolnitev. 

Kratek pogovor z dvema mladima predstavnicama podjetja Grant Thornton, je hitro pritegnil moje zanimanje. Čeprav niso imeli razpisanega delovnega mesta, ki ga opravljam, sem jim pustila svoj življenjepis. Nekaj mesecev kasneje sem že podpisala pogodbo o zaposlitvi, ki je zaznamovala novo poglavje v moji karieri. 

Obisk kariernega sejma Alumni Jump je bila presenetljiva in izpolnjujoča izkušnja, ki se je izkazala tudi kot ključna prelomnica v mojem življenju. Pripeljala me je do podjetja, kjer cenijo rast, učenje in individualnost. Vesela sem, da mi je dogodek odprl vrata do priložnosti, ki si je nisem mogla vnaprej zamisliti.

Tamara Turk, strokovnjakinja za marketing in administracijo v Grant Thornton Slovenija

Utrinki od lani

Na lanskem sejmu so bili z nami:

Izpolnite prijavnico in kontaktirali vas bomo.

    ZANIMA ME SODELOVANJE

    Želim prejemati obvestila o aktualnih izobraževanjih in dogodkih Centra poslovne odličnosti./ Subscribe to the newsletter of Center of Business Excellence.