Kdaj? 27. marec 2024, 11:00-17:30
Kje? Ekonomska fakulteta UL, prostor med Veliko in Malo dvorano

Udeležba je brezplačna.

Kaj je podjetniški POP UP?

Podjetniški POP UP je interaktiven dogodek, ki bo združeval študente, alumnije in podjetnike v živahnem okolju, kjer se predstavljajo ideje, izdelki in storitve. To je odlična priložnost za spoznavanje uspešnih podjetnikov, ki so svojo pot začeli na Ekonomski fakulteti, in odkrivanje lokalnih podjetij.

Na dogodku lahko neposredno komunicirate z ustanovitelji, raziskujete inovativne ponudbe ter se povežete z mogočimi mentorji, investitorji in sodelavci. Podjetniški POP UP je vaša priložnost za navdih, učenje in mreženje v dinamičnem podjetniškem vzdušju.

Zakaj obiskati poodjetniški POP UP?

1. Mreženje z uspešnimi podjetniki, ki so diplomanti EF: Udeležba vam bo omogočila neposredno mreženje s podjetniki, ki so že uveljavljeni v poslovnem svetu. Vzpostavite stike, ki lahko vodijo do prihodnjih zaposlitvenih možnosti, mentorstva ali celo partnerstev.

2. Spoznavanje podjetniškega okolja in širjenje idej: Dogodek ponuja globok vpogled v dinamično podjetniško okolje, kjer boste lahko iz prve roke izvedli, kako delujejo startupi in mala podjetja

3. Odkrivanje lokalnih podjetij: Na dogodku bodo podjetniki imeli priložnost predstaviti svoje izdelke in storitve, kar vam bo omogočilo neposreden vpogled v raznolikost in kakovost lokalnega podjetniškega ekosistema.

Na podjetniškem POP UP bodo za vas:

PODJETJA S STOJNICO:

predstavilo se bo več kot 10 podjetnikov, ki bodo na svojih stojnicah promovirali svoje izdelke ali storitve.

 

VSEBINSKI POGOVOR:

ki ga bo vodil Jure Laharnar, voditelj podcasta UNDERDOG.

1 NA 1 S PODJETNIKI:

10 minutni pogovor, kjer lahko pridobite inforamcije o podjetništvu iz prve roke.

Na sejmu bodo:

1 NA 1 S PODJETNIKI

13:00 - 13:30 in 13:30 - 14:00, Ekonomska fakulteta

POGOVOR S PODJETNIKI Z JURETOM LAHARNARJEM, UNDERDOG PODCAST

16:00 - 17:30, dvorana HOFER

JURE KNEHTL, JK’s ECOM growth consulting

Jure Knehtl, motiviran z rezultati, kreativnostjo in marketingom, se lahko pohvali z uspehi pri razširjanju več blagovnih znamk.

V zadnjih več kot 9 letih je z uporabo Meta oglasov, TikToka, vplivneži, usmerjenih kreativnih pristopov, lokalizacije in kanalov za zadrževanje strank pomagal partnerjem ustvariti več kot 200 milijonov evrov prihodka od e-trgovine.

Tu so trije njegovi največji uspehi do sedaj:
– Ustanovil je celoten marketinški oddelek in v štirih letih dosegel eksplozivno rast zagona e-trgovine od 0 do 40 milijonov evrov prihodkov.
– Leta 2020 je ustanovil butično agencijo WeScale, ki je v treh letih zrasla na več kot 20 članov ekipe in 5 milijonov evrov prihodkov.
– V treh letih je znamko lepotnih izdelkov povečal od 0 do 100 milijonov evrov prihodkov.

Ljubi rast, vodenje in košarko ter vedno išče nove zmage. Z isto vnemo se posveča delu z uveljavljenimi znamkami in tistimi, ki so na pragu profesionalnega preboja.

NIKA KRISTINA BUTINA, Epidemic

Nika Kristina Butina je direktorica in soustanoviteljica startupa Epidemic, ki podjetjem pomaga poiskati učinkovite poti do končnega potrošnika s pomočjo nano in mikro vplivnežev. To pomeni, da njihov algoritem, ki ga je nagradil celo Amazon, uporablja UI za odkrivanje najprimernejših ljudi na družbenih omrežjih za sodelovanje z določeno znamko. V 2021 so se na Web Summitu, največjem tehnološkem dogodku na svetu, med več kot 2000 podjetji uvrstili med top 15 in Epidemic predstavili pred več kot 40.000 udeleženci. Naše rešitve (Avalan.io in Epidemic.co) uporabljajo blagovne znamke kot so P&G, Samsung, Ikea, Mattel, L’Occitane, Generali in več.

Nika poudarja pomen ‘vedno-aktiven’ pristopa v svetu vplivnostnega marketinga, saj kot vas tek enkrat ne bo spremenil v tekača, prav tako enotedenska promocija vaše znamke ne bo pustila dolgoročnega vtisa.

ANDRAŽ GAVEZ, BAM - become a master

Andraž Gavez je pri osemnajstih letih vedel, da si želi praktičnih izkušenj in začeti s karierno potjo čim prej. Tako se je pridružil različnim projektom in podjetjem, vseskozi pa v prostem času gradil lastno podjetje. Ustanovil je spletno trgovino Mojačokolada.si, ki je bila raj za vse čokoholike, ob začetku pandemije pa se je preusmeril v gradnjo znamke BAM – Become a Master, ki je danes vodilna na področju peke in slaščic v Sloveniji.

Blagovni znamka BAM omogoča strankam dostop do kvalitetnih slaščičarskih izdelkov na dom. Cilj je postati vodilni produkt na evropskem trgu in potrošnikom narediti dostopne premium slaščičarske produkte, predvsem na »DIY« področju.

Udeležba je brezplačna.

Sponzor dogodka