Lek

O PODJETJU

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki naših vrhunskih strokovnjakov. Z več kot 3700 sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor. Gradimo kulturo odprtega dialoga in ponosno ter odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Temelj Lekovega uspeha so znanje, inovativnost, pogum in skrb za sočloveka. Lek intenzivno vlaga v razvoj, izobraževanje in usposabljanje sodelavcev. Že desetletja aktivno soustvarja slovensko raziskovalno in razvojno okolje. Prav tako sodeluje s slovenskimi univerzami in centri odličnosti ter uspešno povezuje gospodarstvo in znanost.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko sodelavci v celoti razvijejo svoje talente in sprostijo ustvarjalnost. 

Kandidatom tako med drugim ponujamo:

  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv delovni urnik,
  • možnost dela na daljavo,
  • konkurenčno plačo,
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju telesnega, duševnega in družbeno dobrega počutja, pobuda Polni življenja,
  • zaposlitev v podjetju, ki je že četrto leto zapored prejemnik laskavega naziva najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com.

PROSTA DELOVNA MESTA

Seznam ali povezave do prostih delovnih mest: Career Search | Sandoz

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: Lek, član skupine Sandoz

Mail: strategic.programs@sandoz.com

Kontaktna oseba: dr. Jure Vajs