NLB

O PODJETJU

NLB d.d. je članica NLB Skupine, edine mednarodne univerzalne bančne skupine v Sloveniji z izključnim strateškim interesom v Jugovzhodni Evropi (JVE). A NLB Skupina ni zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena nas ne zanimajo le strogo poslovne teme. Poleg uspešnega poslovanja in dobrih finančnih rezultatov, ki pripomorejo h gospodarskemu razvoju regije, kjer poslujemo, želimo prispevati tudi k boljši kakovosti življenja. 

Leta 2021 smo se podali na v smer trajnostnega poslovanja z objavo Okvirja trajnostnega razvoja NLB Skupine in uskladitvijo poslovnega modela s Cilji trajnostnega razvoja OZN. 

NLB se je kot prva banka iz Slovenije zavezala Načelom OZN za odgovorno bančništvo, se pridružila zavezništvu za podnebno nevtralno bančništvo ter opravila analizo vpliva in objavila regionalne cilje trajnostnega poslovanja (Poročilo NLB Skupine o trajnostnem poslovanju v letu 2022).

NLB Skupina smo namreč ljudje, ki poznamo in razumemo panogo, v kateri delamo, razvijamo inovativne, strankam prilagojene produkte in storitve ter smo povezani z okoljem in regijo, v kateri živimo. Za nas namreč ni le točka na zemljevidu. Tu je naš dom.

NLB skupina v številkah 

  • Več kot 8000 zaposlenih 
  • Več kot 2,7 milijona aktivnih strank 
  • Z uspešnim poslovanjem je NLB Skupina v letu 2022 ustvarila rekordno visok dobiček v višini 446,9 milijona evrov.
  • Razvejana mreža 440 poslovalnic na vseh trgih, kjer deluje NLB Skupina.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Kot mednarodna bančna skupina ter vodilna banka v Sloveniji lahko zaposlenim nudimo širok nabor priložnosti za razvoj in strokovno rast, dinamično delo ter strokovno mentorstvo. Zato v svoje vrste vabimo sodelavce, ki so zavzeti za svoje delo ter željni novih izzivov, ki so radovedni in odprti do novih znanj.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

NLB Skupina ponuja vstop v svet priložnosti. Smo vodilna regionalna banka, ki tistim, ki si želijo napredka ponuja, raznolike, vznemirljive in izzivov polne karierne poti. Ponosni smo, da smo veliko več kot zgolj finančna skupina, saj nismo osredotočeni samo na uspešno poslovanje, ampak na vsakem koraku želimo prispevati k boljši kakovosti življenja

Zavedamo se, da so za naš uspeh ključni zaposleni, ki jim nekateri najboljši talenti in mentorji v panogi pomagajo pri doseganju naslednjih mejnikov. Zaposlenim nudimo ustvarjalno, motivacijsko in prijetno delovno okolje s prilagodljivostjo, skrbjo za ravnotežje med delom in prostim časom, ugodnostmi za dobro počutje in vrhunskim mednarodnim sodelovanjem. Prizadevanja za dobro počutje zaposlenih potrjujeta tudi certifikata Družini prijazno podjetje in Top Employer. 

Skratka, skupaj z NLB se lahko podate na popotovanje v svet kjer je vse kar ste, dobrodošlo in kjer si vsi želijo, da bi vam uspelo.  

Tako bodočim zaposlenim ponujamo: 

  • delo v podjetju, ki kreira prihodnost in tehnološki napredek bančništva ter se istočasno zavzema za trajnostno poslovanje regije,
  • delo v podjetju, ki je skrben mentor – odgovornost ne le do strank, ampak tudi do sodelavcev, družbe, okolja in samega sebe,
  • možnost strokovnega in osebnega razvoja ter pridobivanja novih znanj v okviru Izobraževalnega centra in NLB Skupine,
  • možnost športnega udejstvovanja v internem športnem društvu,
  • možnost dela v članicah NLB Skupine,
  • delo v organizaciji, podpisnici načel OZN za odgovorno bančništvo ter  Zavezništva za podnebno nevtralno bančništvo ZN, ki se zavezuje k oblikovanju trajnostne prihodnosti za partnerje, sodelavce in lokalno okolje.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.nlb.si

Mail: zaposlitev@nlb.si