Orbico

O PODJETJU

Ste se kdaj spraševali, kako izdelki Pampers, Ariel, Gillette, Mattel, Braun, Lavazza, Phillip Morris, Duracell, Autan pridejo na prodajne police? Kdo je odgovoren za njihovo prodajo in dostavo do trgovcev?

To smo mi!
Spoznajte Orbico Slovenija, distributerja izdelkov široke potrošnje. Pokrivamo širok nabor svetovno priznanih blagovnih znamk izdelkov za osebno nego in lepoto, čistil, tehničnih izdelkov, hrane in pijač, igrač, medicinskih pripomočkov in cigaret.

Z ekipo predanih strokovnih sodelavcev ponujamo celovite in celostne poslovne rešitve na področjih prodaje, logistike, trženja in upravljanja blagovnih znamk, za katere skrbimo. Pri delu in v vsakodnevnem življenju nas vodijo naša vizija, poslanstvo, in vrednote.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo odgovoren pristop, ideje, zavzetost za delo, željo po učenju in skladnost z našimi vrednotami. In seveda, da lahko čas za delo in učenje uskladijo z obveznostmi študija. Študenti skozi čas sprejemajo vedno bolj odgovorna dela in zadolžitve in če se pri tem izkažejo ter ugotovijo, da jih to delo veseli, se kasneje običajno pri nas tudi zaposlijo.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

V Orbicu z mentorstvom ne le skrbimo za prenos znanja, izkušenj in najboljših praks na nove sodelavce, pač pa proaktivno razvijamo mlade talente.

Trudimo se razumeti nove sodelavce in njihove karierne cilje, ki jih v največji možni meri uskladimo z organizacijskimi cilji. Zaposlenim pomagamo pridobiti nova znanja in veščine.

Od 1. dne zaposlitve spodbujamo prenos znanja na delovnem mestu od direktno nadrejenih, preko mentorjev  ter ostalih sodelavcev. Če opazimo, da nekdo potrebuje pomoč pri svojem delu, mu pri tem tudi z veseljem pomagamo.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta oglašujemo na različnih portalih, tudi preko EF. Prijaviš se lahko tako, da nam pošlješ svojo predstavitev na mail zaposlitev.si@orbico.com. Izbrane kandidate povabimo na razgovor, kjer se pogovorimo o pričakovanjih in se bolje spoznamo.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.orbico.com

Mail:zaposlitev.si@orbico.com

Kontaktna oseba: Polona Vodnik