PwC

O PODJETJU

Družba PwC v Sloveniji je ena vodilnih družb na področju strokovnih storitev revizije, davčnega, pravnega in finančno-poslovnega svetovanja. Prisotni smo v večini držav po svetu, kjer rešujemo vse bolj kompleksne poslovne izzive. Naš cilj je naročnikom pomagati pri ustvarjanju dodane vrednosti, upravljanju tveganj in izboljšanju poslovanja. 

Družba ima sedež v Ljubljani, v Sloveniji pa posluje že od leta 1993. Zaposlujemo več kot 100 strokovnjakov, katerih cilj je zagotavljanje inovativnih nasvetov in rešitev naročnikom glede na zahteve njihovega poslovanja. Družba PwC v Sloveniji je del regij SEE (jugovzhodna Evropa) in CEE (srednja in vzhodna Evropa). Pisarne PwC v regiji SEE sestavljajo največjo revizijsko in svetovalno družbo v regiji, ki deluje kot eno partnerstvo. Tako lahko družba PwC na ravni regije SEE v vsakem trenutku črpa strokovno znanje in izkušnje ter vire več kot 700 izjemno izkušenih strokovnjakov, in je deležna koristi, ki jih prinaša edinstvena kombinacija lokalnega znanja in revizijskih veščin, ki ustrezajo svetovno priznanim standardom.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo si, da naši novi sodelavci v kolektiv doprinašajo s samoiniciativnostjo in proaktivnostjo, tako pri delu kot tudi na področju poklicnega razvoja in izobraževanja ter mentorstva. Cenimo sposobnost širšega pogleda na zadeve, kritičnega in poglobljenega razmišljanja, ko gre za nalogo ali izziv, obenem pa tudi, da so zaposleni zmožni logičnega sklepanja in si drznejo biti radovedni in inovativni, s čimer krepijo svojo in ekipno ustvarjalnost. Želimo, da razmišljajo celostno, da se zavedajo potreb po trajnostnih spremembah in rešitvah na področju okoljevarstva, poslovnega okolja in širše družbe. 

Pomembno je tudi uspešno sodelovanje z drugimi zaposlenimi, skrb za medsebojne odnose in podporo, pri čemer so ključne komunikacijske spretnosti, vse bolj pa tudi prepoznavanje in razumevanje raznolikosti osebnosti med zaposlenimi. Vse te lastnosti prepoznavamo kot tiste, ki dolgoročno pripomorejo k doseganju pozitivnih poslovnih rezultatov.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Poleg odprtih vrat v mednarodno okolje, prijazne ekipe mladih in zagnanih sodelavcev in možnosti učenja od izkušenih strokovnjakov, zaposleni najbolj cenijo priložnost delati na različnih projektih, kjer svoje teoretično znanje nadgrajujejo v praksi. Da so pri delu uspešni, jim zagotavljamo nenehno izobraževanje na zadevnem strokovnem področju, kot tudi na področju osebnega poslovnega razvoja. 

Zaposlenim v PwC prav nudimo raznolike aktivnosti, ki pripomorejo k še prijetnejšemu delovnemu okolju in omogočajo uspešno delo, med drugim so to masaža na delovnem mestu, številne delavnice, katerih rdeča nit so mehke veščine in krepitev medsebojnih odnosov, sodelovanje v knjižnem klubu, popusti v restavracijah in SPA centrih ter fitnesih, sadje v pisarni, udeležba na ljubljanskem maratonu ter številne druge športne priložnosti, novoletna zabava, team buildingi, sodelovanje v številnih PwC mednarodnih športnih skupinah ter na mednarodnih strokovnih PwC srečanjih in še mnogo več.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.pwc.com/si/sl.html

Mail: katja.juhart@pwc.com, vesna.v.vajovic@pwc.com 

Kontaktna oseba: Katja Juhart, Vesna Vajovic