Telemach Slovenija

O PODJETJU

Podjetje Telemach Slovenija je vodilni ponudnik plačljivih video vsebin ter fiksnega interneta in že vrsto let najhitreje rastoči operater mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom s paketi EON nudi napredne, kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K in visoke hitrosti interneta, v priljubljenih paketih VEČ pa vrhunske mobilne storitve z gigabitnimi hitrostmi v omrežju 5G.

Številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo. Je dobitnik več mednarodnih priznanj, tudi za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji.

Telemach Slovenija je del skupine United Group, ki posluje v osmih državah jugovzhodne Evrope.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pri nas spodbujamo iniciativnost, saj verjamemo v moč posameznika. Tvoja proaktivnost, ambicioznost in zmožnost prilagajanja so vodilo pri doseganju skupnih ciljev. Tukaj lahko slediš svojim zamislim in prevzameš pobudo za spremembe.

Pričakujemo, da boš sooblikoval našo zgodbo z osredotočenostjo na potrebe naših uporabnikov. Da boš razumel, da so zadovoljni uporabniki osnova za uspeh, in da boš vsako svoje dejanje usmeril v izboljšanje njihove izkušnje.

Tvoje vključevanje bo poganjalo napredek in rast. Pričakujemo, da boš sprejel izzive in si prizadeval za nenehno izboljševanje. Spodbujal boš inovacije ter prispeval k naši skupni rasti.

Sodelovanje in komunikacija sta ključna pri našem delu. Aktivno boš prispeval k dialogu, delil ideje ter se zavezal h gradnji pozitivnih odnosov.

Rezultati so gonilo našega uspeha. Svoj trud boš usmerjal v doseganje merljivih ciljev in tako prispeval k skupnemu uspehu.

Pričakujemo, da se boš pridružil naši ekipi z razumevanjem, da gre pri delu za več kot le izpolnjevanje nalog. Svoje znanje in izkušnje boš delil z ekipo, ki temelji na spoštovanju in sodelovanju.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Naša vizija je ustvariti inovativno okolje, ki spodbuja rast posameznika in v katerem vsak prispevek šteje. Naše poslanstvo je skrbeti za izkušnjo naših uporabnikov. Z nami boš soustvarjal izjemne trenutke zanje in jih vedno podpiral. Tvoj vpliv na njihovo zadovoljstvo bo neprecenljiv, saj je njihovo zadovoljstvo tudi naš uspeh.

Z delom v našem visokotehnološkem podjetju boš vstopil v svet, v katerem se ideje prelivajo v realnost in v katerem se tvoje delo prepleta z najnovejšimi tehnologijami prihodnosti.

Rast posameznika je naša prednostna naloga. Tu ne gre samo za delo, temveč za rast, izpopolnjevanje in razvijanje. Skupaj bomo skrbeli za tvoj osebni in poklicni napredek, saj si zaslužiš le najboljše.

Ne le, da boš del naše zgodbe, postal boš pomemben člen v naši ekipi – tisti, ki je vedno v igri za uspeh. Skupaj tvorimo mozaik posameznikov, ki si medsebojno podajajo znanje, ideje in podporo. Tvoja izkušnja pri nas ni le individualna, temveč je del skupne zgodbe. Tvoj glas, tvoje zamisli in tvoj prispevek so ključni za našo rast. Naša ekipa je kot sestavljanka, v kateri ima vsak košček svoj pomen in vpliva na celoto.

V tej ekipi boš našel svoje kolege, ki delijo tvoje strasti, ambicije in cilje. Skupaj bomo premagovali izzive, iskali rešitve in dosegali cilje. Moč, ki izvira iz naše enotnosti, je gonilo našega uspeha.

Pri nas boš imel priložnost delati z ljudmi, ki so strokovnjaki na svojem področju, in se učiti od najboljših. Sodelovanje je osnova našega dela, saj verjamemo, da skupaj naredimo več.

Naša ekipa je tista, ki ti bo stala ob strani na vsakem koraku tvoje kariere. Skupaj bomo rasli in se razvijali. Ne gre le za posameznika, temveč za močno ekipo, ki skupaj premika meje.

Verjamemo v skrb za tvoje splošno dobro počutje, zato ti nudimo zdrave prigrizke, brezplačno vadbo v izbranih telovadnicah, jogo, tekaške vaje, številne delavnice in predavanja. Tako lahko krepiš svojo telesno kondicijo, skrbiš za duhovno rast in psihološko odpornost.

Prav tako te vabimo, da postaneš del naših zabavnih teambuildingov, na katerih se krepijo vezi, spodbujajo nove zamisli in se utrjuje timski duh.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://telemach.si/

Mail: kadrovska@telemach.si

Kontaktna oseba: Urška Golob