Zavarovalnica Triglav

O PODJETJU

Zavarovalnica Triglav je vodilna slovenska zavarovalnica in je matična družba Skupine Triglav. Zaposleni v Skupini Triglav, naše stranke in poslovni partnerji že več kot 120 let tkemo trajne vezi in stremimo k skupnemu cilju: k varnejši prihodnosti. Zanesljivo, odzivno in enostavno premagujemo izzive in obvladujemo spremembe, ki jih prinaša prihodnost. Pridružite se naši ekipi in skupaj z nami ustvarjajte varnejši jutri.

Skupino Triglav sestavlja preko 5.300 ljudi na različnih delovnih mestih. Pri nas boste zato zlahka našli delo, ki vam je pisano na kožo.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo zagnanost, vedoželjnost in samoiniciativnost.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

V Skupini Triglav spodbujamo kreativnost, raziskovalnost in iniciativnost, zato vam bomo omogočili uporabo naprednih orodij in tehnologij ter udeležbo na izobraževanjih in usposabljanjih. Tako boste lahko svoje delo opravljali nemoteno, samozavestno in samostojno – tudi takrat, ko boste delali od doma. Ob prihodu vas bo v način dela uvedel izkušen mentor, s katerim boste lahko nadalje razvijali svoje spretnosti in veščine.

V Skupini Triglav vam bomo nudili spodbudno in sodelovalno delovno okolje. Vašim kreativnim idejam bomo prisluhnili in si najboljše prizadevali tudi uresničiti.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.triglav.eu

Mail: kadri@triglav.si 

Kontaktna oseba: Mirjana Jedrinović