Barilla Adriatik

O PODJETJU

Barilla je italijansko družinsko živilsko podjetje. Skupina je bila ustanovljena leta 1877 in je danes mednarodna skupina, prisotna v več kot 100 državah. Danes je vodilni svetovni proizvajalec testenin, pripravljenih omak, pekovskih izdelkov in hrustljavega kruha. Vendar smo več kot prestižno globalno podjetje – smo družina. Z italijanskim duhom in dediščino smo predani in navdušeni nad tem, da svetu ponujamo dobre prehranjevalne navade.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V družbi Barilla si vsak dan prizadevamo biti priljubljeno podjetje za ljudi, spodbujati zdravo in veselo prehranjevanje ter zmanjšati svoj vpliv na planet, da bi lahko pomagali izboljšati življenje ne le tistih, ki izbirajo naše izdelke, temveč tudi svet, v katerem živimo. Ker smo v družinski lasti, ne postavljamo dobička pred našo strast do vrhunske kakovosti in trajnostne rasti. V družbi Barilla imate možnost živeti in delati odgovorno in etično, pri čemer upoštevate naš sistem vrednot, ki temelji na integriteti, zaupanju, pogumu, intelektualni radovednosti in strasti. To je podjetje, ki ga že 145 let vodi podjetniški duh njegovih zaposlenih, ki nam omogoča, da pogledamo onkraj ustaljenih meja in nenehno iščemo nove načine za izboljšanje vrednosti za naše zaposlene, stranke in potrošnike ter skupnosti. Poleg tega se zavedamo, da je raznolikost ključni dejavnik za našo prihodnost, zato vas vabimo, da na delo prinesete svoj pristni jaz ter uživate v sprejemanju in razumevanju.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Ponosni smo na svoje mednarodne ekipe, saj se zavedamo, da so najboljše izkušnje tiste, ki jih delimo drug z drugim. Po vsem svetu z nami dela več kot 8700 ljudi, ki se vsak dan od drugih sodelavcev naučijo kaj novega. To je mogoče zaradi raznolikosti, ki je značilna za naše zaposlene in zaradi katere smo ena največjih družin na svetu. Verjamemo, da če vsi rastejo, raste tudi naše podjetje! Če verjamete, da lahko dobra hrana združuje ljudi in hkrati prispeva k pozitivnim spremembam v svetu, ste na pravem mestu. Ugotovite, kako lahko postanete del naše družine in še danes prispevate k spremembam.

PROSTA DELOVNA MESTA

  • Key Account Manager
  • Sales & Trade Marketing Intern

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.barillagroup.com/en/careers/

Mail: kadri@admiral.si

Kontaktna oseba: Marianna Frantzeskou, email: Marianna.frantzeskou@barilla.com

PRIJAVA NA Alumni UP