ContiTech

O PODJETJU

Kot del korporacije Continental je sektor ContiTech eden od vodilnih dobaviteljev številnih tehničnih gumenih izdelkov in strokovnjak za tehnologijo plastike. V osmih decentraliziranih enotah s polno odgovornostjo za lastni poslovni izid razvijajo, proizvajajo in tržijo visokotehološke izdelke in sisteme za avtomobilsko industrijo in industrijske postroje. Skupaj s približno 41.000 zaposlenimi v več kot 40 državah njihovim partnerjem nudijo inovativne rešitve, ki so skladne z njihovim vodilom: “Projektiranje na višji stopnji.” 

Kot industrijski partner z obetavno prihodnostjo projektirajo rešitve v sodelovanju z njihovimi naročniki po vsem svetu.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Naši zaposleni so ključ do uspeha. Moč korporacije Continental je v njenih zaposlenih. Korporacija od svojih zaposlenih pričakuje predanost in usmerjenost k cilju. 

Štiri vrednote našega podjetja so: zaupanje, strast do zmage, svoboda delovanja in drug za drugega.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Continenatal nagrajuje odličnost in ustvarja delovne pogoje, ki so potrebni za spodbujanje kakovostnega dela. Promovira predanost, usposobljenost, izobraževanje in usposabljanje, fleksibilnost in lojalnost. V vseh svojih enotah korporacija veliko vlaga v delovno okolje. Prizadeva si nuditi zdrave pogoje za delo in varnost na delovnem mestu,  Nudimo prijetno delovno okolje, fleksibilno organizacijo dela, možnost pridobivanja izkušenj v mednarodnem okolju, brezplačno koriščenje športnih kapacitet, pokojninsko in zdravstveno zavarovanje ter stimulativno nagrajevanje glede na rezultate dela.

PROSTA DELOVNA MESTA

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: http://www.contitech.si

Kontaktna oseba: Amela Bešković; amela.beskovic@continental.com

PRIJAVA NA Alumni UP