Ernst & Young

O PODJETJU

Če gradite svoje kariere v reviziji, davkih ali transakcijskih storitvah, zakaj ne bi svoje kariere nadgradili v dinamičnem in mednarodnem okolju EY? V EY boste strankam pomagali pri reševanju finančnih izzivov in svetovanju pri strateških odločitvah. Imeli boste dostop do najnovejših spoznanj in ugotovitev na področju metodologij in svetovanja iz celega sveta. Trendom boste sledili tudi preko izobraževanj usmerjenih v razumevanje najnovejših globalnih sprememb. Vaši nasveti bodo pomagali nekaterim najbolj znanim in vplivnim podjetjem na poti k napredku in izboljšanju poslovanja. Od dne, ko se nam pridružite, vas spodbujamo, da vodite, ste inovativni ter prevzemate odgovornost in tako pomagate prispevati k trajnostnim učinkom naših storitev. Navdihujejo nas nove ideje ter izzivi, da vidimo stvari drugače in pozitivno zremo v neznano prihodnost. Omogočili vam bomo izjemno kariero v EY. Vaša je, da jo zgradite.

EY smo vodilno podjetje na področju storitev revizije, davkov in poslovnega svetovanja. Vzpostavljamo zaupanje v kapitalske trge in gospodarstva po vsem svetu. Prisotni smo v 151 državah in skupaj z več kot 300.000 zaposlenimi imamo pomembno vlogo pri ustvarjanju boljšega poslovnega okolja za naše zaposlene, naše stranke in širšo družbeno skupnost. V Sloveniji več kot 200 zaposlenih nudi storitve vodilnim slovenskim in mednarodnim družbam, med katerimi so tudi največja podjetja na slovenskem trgu.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Najbolj nas zanimajo ljudje, ki so po naravi radovedni in željni novega znanja. Radi sodelujejo z drugimi in znajo graditi dobre odnose s sodelavci in strankami. Osredotočeni so na grajenje delovnega okolja, ki spodbuja učinkovitost, inovativnost in skupinski duh, ohranjanje dobrih odnosov s sodelavci in spodbujanje odprte komunikacije in deljenje informacij.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Nudimo potrebna izobraževanja, usposabljanja in mentorstvo ter praktične izkušnje, s katerimi bodo naši novi sodelavci rasli in se razvijali. V EY cenimo vse naše zaposlene in jim omogočamo, da svoj razvoj usmerjajo po svojih željah. Delamo v interdisciplinarnem okolju, kjer največ pomena dajemo kakovosti in izmenjavi znanja. Poleg tega ponujamo odlične delovne pogoje ter stimulativno, vključujoče in prijetno okolje.

PROSTA DELOVNA MESTA

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.ey.com/sl_si

Kontaktna oseba: Sandra Antolović Vaught; Sandra.Antolovic.Vaught©si.ey.com

PRIJAVA NA AlumniUP