Generali

O PODJETJU

GENERALI zavarovalnica d.d. že 25 let uspešno deluje na slovenskem trgu. Vključena je v Skupino Generali, ki v več kot 50 državah skrbi za 57 milijonov zavarovancev. Levjesrčni osebni skrbniki razumejo svoje stranke in jim stojijo ob strani v vseh življenjskih obdobjih s ponudbo inovativnih in personaliziranih zavarovalnih rešitev. Generali zavarovalnica je del Skupine Generali, ki je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Imamo skoraj 200-letno tradicijo in smo vodilna zavarovalniška skupina v Evropi. S skoraj 71.000 zaposlenimi smo prisotni v 50 državah sveta in po vsem svetu povezujemo 61 milijonov strank.

V Sloveniji delujemo od leta 1997 in smo vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Že vrsto let smo prepoznavni kot prva med zavarovalnicami po zadovoljstvu strank.

Naše poslanstvo je, da vam zagotavljamo varen vsakdan. Kot vseživljenjski partner vam želimo stati ob strani v vseh obdobjih življenja, takrat, ko nas potrebujete.

Za vas razvijamo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev. Na voljo smo vam na več kot 300 prodajnih mestih z več kot 700 zavarovalnimi zastopniki v Sloveniji.

Kdo so naši zaposleni?

 • Vsi enaki, vsi različni

Na delovnem mestu preživimo veliko časa, zato je pomembno, da znamo sodelovati in delovati kot ekipa. Skozi različne projekte, športne prireditve in prostovoljske akcije se spoznavamo, tlakujemo pot novim idejam in izvirnim rešitvam. Med seboj smo si enaki, saj delimo enako strast do dela z ljudmi. A vendar smo tudi različni in te razlike nas plemenitijo in dopolnjujejo. Med nami najdete takšne, ki so pretekli maraton, takšne, ki so prepotovali polovico sveta, in takšne, ki res dobro kuhajo … Ko delamo skupaj, nas razlike uspešno pripeljejo do skupnega cilja.

 • Skrbni in empatični

Naša vizija je postati Vseživljenjski partner svojim strankam. Stranke razumemo in jim stojimo ob strani ob vsaki življenjski prelomnici. Prav takšni smo tudi do naših sodelavcev in novozaposlenih. 

Iščete prvo zaposlitev ali menjate kariero?

Sliši se stresno, a pri nas poskrbimo za udoben prehod, saj so cilji prilagojeni delovnem mestu in prejšnjim izkušnjam. Podporo pri uvedbi na novo delovno mesto in pri razvoju vam nudijo mentorji. Verjamemo, da sodelovanje vodi do najboljših rezultatov. Seveda se lahko novozaposleni zanesejo tudi na pomoč svojih sodelavcev. Saj smo vsi levjesrčni in želimo, da so prvi delovni dnevi novozaposlenih čim bolj navdihujoči.

 • Navdušeni nad prihodnostjo

Želite soustvariti svoje karierno poslanstvo in se nikoli ne nehati učiti? Ponosni smo na svojo Generali akademijo, kjer vsi zaposleni razvijajo svoje veščine in znanja. Notranji coachi in predavatelji ostajajo v stiku s trendi in za vso ekipo pripravljajo izobraževalne vsebine, ki nadgrajujejo in izpopolnjujejo kompetence zaposlenih. Skozi interaktivne delavnice, ustvarjalna srečanja in praktične vaje preskušamo nove tehnike in razvijamo veščine, potrebne v prihodnosti. Sodelujemo z vrhunskimi izobraževalnimi ustanovami v regiji, ostalimi družbami v Skupini Generali ter podjetji, ki širijo naša obzorja.

 • Ustvarjeni za izzive

Stremite k “več”? Mlade zaposlene, talente in posameznike z visokimi kariernimi cilji spodbujamo k razvoju veščin skozi usposabljanja, projektno delo, aktivno mentorstvo ter programe za talente in vodje. Strast do dela je vedno nagrajena. Z dinamičnimi metodami razvijamo strokovne in vodstvene sposobnosti ter premikamo meje. Prednost zaposlitve pri nas so programi mednarodne mobilnosti, s katerimi podpiramo možnost nadaljevanja kariere ali izmenjave v družbah Skupine Generali.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V zavarovalnici Generali pomagamo ljudem ustvariti trajnejšo in varnejšo prihodnost tako, da varujemo njihova življenja in skrbimo za njihove sanje. Za uresničitev zadanega cilja potrebujemo proaktivne, inovativne in skrbne ljudi, ki s strastjo leva stremijo k odličnim rezultatom. 

Verjamemo tudi, da se naši novi sodelavci lahko naučijo vseh strokovnih znanj in veščin, ki jih potrebujejo za opravljanje svojega dela – zato nam je pri zaposlovanju še posebej pomembno, da se njihove vrednote in prepričanja ujemajo z vrednotami podjetja ter našo kulturo vseživljenjskega partnerja. Želimo si, da naši novi sodelavci v tim prinesejo:   

 • strast in pogum leva pri prevzemanju odgovornosti za uspeh in doseganje odličnih rezultatov,
 • empatijo, medsebojno spoštovanje in osebni pristop,
 • kreativno razmišljanje in sprejemanje raznolikosti ter s tem temelje za inovativnost,
 • prilagodljivost spremembam in pripravljenost na poenostavljanje kompleksnosti.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Novim sodelavcem ponujamo delovno okolje, za katerega naši zaposleni pravijo, da: 

 • s hibridnim načinom dela, oziroma s kombinacijo dela iz pisarne in dela od doma, omogoča učinkovito usklajevanje dela in zasebnega življenja,
 • z močno blagovno znamko zagotavlja stabilnost in varnost zaposlitve,
 • dobri odnosi med sodelavci in z vodji ustvarjajo okolje, kjer je vsakodnevno delo prijetno,
 • ustvarja varnejšo prihodnost zaposlenih, saj delodajalec krije pokojninsko, nezgodno in specialistično zavarovanje, družinskim članom pa omogoča posebne ugodnosti pri sklenitvi,
 • je pozitivno naravnano, polno priložnosti za rast in dosežke,
 • omogoča razvoj poslovnih, digitalnih in mehkih veščin skozi široko paleto izobraževanj, ki jim vsak zaposleni letno nameni vsaj en teden delovnega časa,
 • nam vpetost v mednarodno okolje omogoča biti v koraku s časom in sodobnimi trendi ter tehnologijo,
 • spodbuja družbeno odgovornost in zdrav življenjski slog skozi celostni program certifikata »Družbeno odgovorni delodajalec« in promocije zdravja na delovnem mestu,
 • povezuje sodelavce skozi t.i. »team building« aktivnosti ter športne, prostovoljske in druge družabne dogodke.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.generali.si/

Kontaktna oseba: Nina Čas; nina.cas@generali.si ali zaposlitev@generali.si

PRIJAVA NA AlumniUP