Grant Thornton

O PODJETJU

Skupina Grant Thornton Slovenija se sestoji iz podjetij Grant Thornton Consulting d.o.o. (oddelki računovodstva, obračuna plač in davčnega svetovanja), Grant Thornton Audit d.o.o. (revizijska družba) in Grant Thornton  Advisory d.o.o. (poslovno-finančno svetovanje).

Grant Thornton Slovenija na našem trgu presega pričakovanja že skoraj 30 let in svojim zaposlenim ponuja drugačno izkušnjo, ki odpre marsikatera vrata. Naš cilj je bistveno okrepiti segment svetovanja na področju srednje in vzhodne Evrope ter Grant Thornton razviti v vodilno svetovalno podjetje v regiji. V sklopu poslovanja se osredotočamo na dinamična podjetja, tista z mednarodnimi potrebami ter mala in srednje velika podjetja, kjer želimo z izgradnjo strateških zmogljivosti, obvladovanja tveganj, krepitvijo kakovosti in izgradnjo kulture – svojim zaposlenim in strankam ponuditi drugačno izkušnjo ter rešitve, ki ustvarjajo dodano vrednost. Kot del svetovalne mreže Grant Thornton International Ltd. (GTIL) trenutno v Ljubljani zaposlujemo več kot 30 ljudi, tako interno kot eksterno.

Naši strokovnjaki so specializirani predvsem za Srednjo in Jugovzhodno Evropo ter so tesno povezani z drugimi družbami Grant Thornton v regiji. V Grant Thornton Slovenija skrbimo za svoje zaposlene, stranke in skupnosti ter se zavzemamo za spremembo pogleda na odnose v družbi v smeri bolj empatične, čvrste, proaktivne in trajnostne prihodnosti. Venomer iščemo ambiciozne in karierno usmerjene posameznike, ki bi si želeli postati del zgodbe Grant Thornton-a.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Navdušeni smo nad možnostjo vzpostavitve dolgoročnega odnosa z vedoželjnimi študenti in diplomanti študija ekonomske, pravne ali poslovne smeri ter z veseljem pozdravljamo priložnost za sodelovanje in prispevek k uspehu naše družbe.

Kot dinamično podjetje, usmerjeno v rast, ponujamo odlične priložnosti za karierno pot v mednarodnem okolju – bodisi začetnikom, kot tudi izkušenim posameznikom!

Venomer iščemo zagnane in ambiciozne posameznike še zlasti iz področij REVIZIJE, DAVČNEGA SVETOVANJA in RAČUNOVODSTVA.

Če si predstavljamo idealnega sodelavca, s katerim bi z veseljem sodelovali, imamo v mislih kandidata oz. kandidatko, ki:

 • obiskuje dodiplomski ali podiplomski študij ekonomske, pravne ali poslovne smeri,
 • ima odlično znanje angleškega jezika (ustno in pisno),
 • obvlada računalniško pismenost in odlično pozna programe MS Office (MS PowerPoint, MS Excel, MS Word ipd.),
 • zna samostojno delati, ima aktiven pristop k reševanju zadanih nalog in profesionalen, posloven odnos do strank ter do sodelavcev,
 • mu skrbnost, točnost, odgovornost in pripravljenost na terensko delo ni tuje, in
 • ima izkušnje na področju revizije, davčnega svetovanja ali računovodstva – odvisno od smeri študija in želje po določenem delovnem mestu (izkušnje so prednost, niso pa pogoj za delo v našem timu ). 

Delo v Grant Thornton Slovenija je idealno za vsakega proaktivnega posameznika, ki želi udejanjiti teoretično zanje pridobljeno s študijem in ga prenesti v organizacijo, kjer se bo to znanje cenilo in nadgrajevalo ter s pomočjo mentorstva najboljših strokovnjakov v regiji povzdignilo na visoko raven.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Kot del ekipe Grant Thornton Slovenije vam ponujamo izjemne karierne priložnosti ter še mnogo več:

 •  odgovorne naloge v zavzetem, pozitivnem in povezanem kolektivu, ki sprejme vsakega posameznika z odprtimi rokami,
 • fleksibilen delavnik, ki je prilagojen tudi študijskim obveznostim,
 • delo v pisarni v Ljubljani in možnost dela od doma po dogovoru,
 • pridobitev izkušenj v lokalnem in mednarodnem okolju,
 • podporo pri izobraževanju in usposabljanju ter izjemno priložnost za strokovno in osebno rast, pod okriljem mentorstva enih izmed najboljših strokovnjakov na področju revizije,
 • možnost dolgoročne zaposlitve v podjetju, ki uspešno raste že desetletja,
 •  neomejeno količino kave in prigrizkov!

Nedvomno svojim zaposlenim in strankam ponujamo drugačno izkušnjo ter rešitve, ki ustvarjajo dodano vrednost. Spoznajte nas – pridružite se nam, vrata Grant Thornton Slovenije so vedno odprta vsem, ki iščejo nov začetek ter tistim, ki iščejo karierni izziv.

Vse kandidate, ki so se prepoznali v opisu in bi želeli delati v našem timu, vabimo, da nam na office@si.gt.com posredujejo življenjepis in motivacijsko pismo v slovenskem/angleškem jeziku. Vse prijave skrbno in zaupno hranimo v naši bazi iskalcev zaposlitve. Tudi, če sedaj ne iščete aktivno zaposlitev, ste vedno dobrodošli, da se spoznamo.

PROSTA DELOVNA MESTA

Še zlasti iščemo zagnane in ambiciozne posameznike iz področij REVIZIJE, DAVČNEGA SVETOVANJA in RAČUNOVODSTVA. Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete na naslednji povezavi https://www.grantthornton.si/Kariera/kariera-pri-grant-thornton.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.grantthornton.si/

Kontaktna oseba: Simona Vidmar, Marketing; simona.vidmar@si.gt.com ali office@si.gt.com

Povezave do družbenih omrežij

LinkedIn: LinkedIn Grant Thornton

PRIJAVA NA AlumniUP