Alumni UP delavnice: Hekanje časa

20. oktober 2022 I 17:00 – 18:00 I Stožice I Karierni sejem Alumni UP

AlumniUp-Uros-Ferlin

Po uspešno izpolnjeni prijavnici boste na mail prejeli vse informacije povezane s prijavo na delavnico.

PRIJAVA NA Alumni UP

 

Kaj je hekanje časa?

Hekanje časa je delovati v trenutku. To pomeni, da se obrnemo k sebi, da smo to, kar smo v resnici –  takšni kot takrat, ko nas nihče ne gleda. Je super-vrlina 21. stoletja, ki odpira nove karierne priložnosti. Vsi vemo, da časa ne moremo nadzirati, lahko nadziramo le sebe. S tem dobimo moč nad trenutkom oziroma sposobnost trenutnega odločanja. Tako lahko pridemo v fokus in dokončamo naloge, ki so za nas vredne. 

Delovni čas je omejen in težko je delati 8 ur produktivno. Da lahko hekamo čas, je potrebno najprej odkriti, kakšna je naša lastna vrednost pri delu in v poslu ter kaj delamo najbolje. Ko to najdemo, lahko postavimo trdno osebno vizijo in misijo pri delu oziroma v poslu ter se pokažemo v polni vrednosti. Delodajalce namreč danes bolj zanima, kdo smo in kakšen namen imamo, kot to, kaj znamo.

Kaj se boste naučili?

Namen delavnice je odkriti svojo super-vrlino in edinstvenost, ki vas razlikuje od ostalih ljudi v poslu in zaradi katere imate vrednost pri delu, ki ga opravljate. Delavnica bo zasnovana kot inspirativno predavanje, ki odpira prostor udeležencem, da lažje prepoznajo edinstvenost in potencial v sebi. Uroš bo delil svojo osebno zgodbo, ko se je z disleksijo znašel v poslovnem svetu in jo je uspel izkoristiti kot svojo najmočnejšo vrlino pri svetovalnem delu, ki ga opravlja.

Kdaj? 20. oktober 2022, od 17:00 do 18:00

Kje? V Stožicah, v sklopu kariernega sejma Alumni UP

Z vami bo Uroš Ferlin, ustanovitelj Hekanja časa, idejnik ter coach in svetovalec za prepoznavnost. Je avtor “kroga identitete”, po dolgem času sodelovanja z Applom pa je razvil lastno orodje za upravljanje s časom, imenovano F.A.C.T. Podjetjem in organizacijam pomaga pri postavljanju prioritet, rasti produktivnosti in pozicioniranju na trgu. 

PRIJAVA NA Alumni UP