Hofer

O PODJETJU

V Sloveniji se že vse od leta 2005 z odprtjem prvih trgovin HOFER osredotočamo na bistvo. Prav zaradi naše izbrane ponudbe izdelkov najboljše kakovosti po najboljši ceni smo si prislužili zaupanje slovenskih kupcev in postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji.

Podjetje HOFER je del mednarodne skupine ALDI SÜD in eno večjih trgovskih podjetij v Sloveniji. Prisotni smo v skoraj vseh večjih slovenskih krajih z 90 trgovinami HOFER, našo zgodbo pa soustvarja že več kot 2000 sodelavk in sodelavcev.

Podjetje HOFER sestavljamo sodelavke in sodelavci, ki nas povezujejo tri ključne vrednote –  odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pri podjetju HOFER združujemo raznolike poklice na področjih prodaje, logistike in uprave. Veseli smo strokovnosti, zanesljivosti in skrbnosti pri opravljanju dela ter sposobnosti sodelovanja in timskega dela.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Sodelavkam in sodelavcem nudimo več kot fer plačilo in ustvarjamo prijetno delovno okolje ter z različnimi ugodnostmi, tudi v okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje, skrbimo za ohranjanje ravnotežja med zasebnim in poklicnim življenjem. 

Nudimo varno in zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast. Sodelavke in sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede samodejno, s tem, da se jim plača vsako leto zaposlitve zviša. Vsem po enem letu zaposlitve naprej mesečno vplačujemo v dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje, s preprostim namenom: krepiti finančno varnost v obdobju upokojitve. 

Poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja pod okriljem HOFER AKADEMIJE, jim nudimo še številne druge HOFER ugodnosti.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: kariera.hofer.si

Mail: zaposlitev@hofer.si

PRIJAVA NA AlumniUP