Iskraemeco

O PODJETJU

Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju pametnega merjenja. Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. Naše celovite rešitve in storitve na ključ izpolnjujejo vse zahteve trga, saj energetskim podjetjem nudijo orodja, s katerimi ta ustvarjajo prihodnost proizvodnje in upravljanja energije v digitaliziranem svetu. Od strokovnega znanja o internetu stvari (IoT) do digitalizacije prenosa podatkov, Iskraemeco skrbi za celovite energetske rešitve na vseh področjih. 

Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka s svojimi rešitvami prisoten v več kot 80 državah sveta. Podjetje že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov, poleg tega pa pomagajo potrošnikom, da lahko ravnajo bolj trajnostno in tako znatno znižajo svoje račune za energijo.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

  •  Strokovnost,
  • zavzetost,
  • pripravljenost delati v timih,
  • odprtost za spremembe,
  • proaktivnost.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Možnost hibridnega dela, možnost osebnega in kariernega razvoja v globalnem podjetju, možnost izobraževanj in strokovnega razvoja, sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki, dinamično delo in vsakodnevne izzive, možnost napredovanja in nagrajevanja.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.iskraemeco.com 

Kontaktna oseba: Sabina Kalan in Liza Pahulje; kariera@iskraemeco.com 

PRIJAVA NA AlumniUP