Alumni UP delavnice: Kako se delodajalcu predstaviti v najboljši luči?

20. oktober 2022 I 18:00-19:00 I Stožice I Karierni sejem Alumni UP

Po uspešno izpolnjeni prijavnici boste na mail prejeli vse informacije povezane s prijavo na delavnico.

PRIJAVA NA Alumni UP

Iščete novo službo pa ne veste, kako napisati dober življenjepis? Vas zanima, kako se pripraviti na razgovor, da boste navdušili delodajalca? Se želite prijaviti za delo v Novartisu in vas zanima naš selekcijski proces? Morebiti pa bi se radi le naučili nekaj novega o sebi in kako to predstaviti delodajalcu, ko se boste v prihodnosti odločili za spremembo v karieri?

Opis delavnice:

Za vas smo pripravili ključne napotke, kako napisati življenjepis, ki bo prepričal delodajalca, da vas povabi na razgovor. Z vami bomo delili tudi nasvete, kako se pripraviti na razgovor ter izpostavili, kakšna vedenja na razgovoru so z vidika delodajalca zaželena. Na kratko vam bomo predstavili, kako poteka selekcijski postopek in kako se prijavite na izbrano delovno mesto. Delavnica bo interaktivna in z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju ter odgovorili na vprašanja.

Kaj se boste naučili?

  • Kaj vključiti v življenjepis in česa ne.
  • Kako strukturirati in oblikovati življenjepis.
  • Ali je kreiranje in posodabljanje LinkedIn profila potrebno.
  • Kako se pripraviti na razgovor.
  • Kako boste na razgovoru navdušili.
  • Kako poteka selekcijski postopek v Novartisu.

Kdaj? 20. oktober 2022, od 18:00 do 19:00

Kje? V Stožicah, v sklopu kariernega sejma Alumni UP

Z vami bosta Jona Basle in Boris Vuković, ki sta v mednarodnem farmacevtskem podjetju Novartis / Lek d.d. zaposlena kot Poslovna partnerja za selekcijo kadra in sta izkušena v vodenju selekcijskih procesov na različnih področjih. Poleg tega sta vključena v različne projekte na kadrovskem področju v podjetju. Z veseljem bosta z vami delila svoje izkušnje in nasvete.

PRIJAVA NA Alumni UP