Alumni UP delavnice: Komuniciram, torej sem

20. oktober 2022 I 15:00 – 16:00 I Stožice I Karierni sejem Alumni UP

AlumniUp-Jerca Zajc

Po uspešno izpolnjeni prijavnici boste na mail prejeli vse informacije povezane s prijavo na delavnico.

PRIJAVA NA Alumni UP

Morda se dober govornik kdaj tudi rodi, a komunikacija je veščina, ki se je da naučiti. In učili se je bomo tudi na kariernem sejmu Alumni UP!

Opis delavnice:

Kako nastopiti samozavestno, odločno, brez treme? Kakšna naj bo vaša verbalna in kakšna vaša neverbalna komunikacija? Kako komunicirati z različnimi tipi sogovornikov, kako in na kakšen način povedati bistvo? Kako komunicirati, da me bodo naslovniki poslušali, slišali, razumeli, me spoštovali?

Kaj se boste naučili?

Pregledali bomo ključne sestavine dobrega javnega nastopa, od oblikovanja pravega sporočila, do govorice telesa ter govorice glasu med nastopom. Spoznali bomo nekaj preprostih tehnik vizualizacije nastopa ter napovedali vojno tremi.

Kdaj? 20. oktober 2022, od 15:00 do 16:00

Kje? V Stožicah, v sklopu kariernega sejma Alumni UP

Z vami bo Jerca Zajc, vodja marketinga in poslovnega razvoja v družbi PwC Slovenija. Jerca Zajc je svoje bogato znanje in izkušnje o nastopanju ter komuniciranju nabirala v svoji skoraj dve desetletji dolgi karieri televizijske novinarke, voditeljice in moderatorke, najprej na Televiziji Slovenija, kasneje pa je sodelovala pri nastanku komercialne televizije Planet TV. V svoji karieri je intervjuvala številne politike – mnogi še vedno pomnijo njen intervju s kontroverznim venezuelskim predsednikom Venezuele Hugom Chavezom. Pred slabimi petimi leti pa se je odločila za prestop na drugo stran. Danes je voda marketinga in poslovnega razvoja v družbi PricewaterhouseCoopers, ki sodi v mrežo ene največjih revizijskih in svetovalnih hiš na svetu.

PRIJAVA NA Alumni UP