Alumni UP delavnice: Aktivacija v mreženju brez smetenja

20. oktober 2022 I 16:00-17:00 I Stožice I Karierni sejem Alumni UP

AlumniUp-Bosko-Prastalo

Po uspešno izpolnjeni prijavnici boste na mail prejeli vse informacije povezane s prijavo na delavnico.

PRIJAVA NA Alumni UP

 

Opis delavnice:

Cilj delavnice je ozavestiti pomen mreženja, povezovanja in grajenja odnosov s ključnimi posamezniki.  Poslovni in življenjski uspehi vseh nas niso odvisno zgolj od lastnega trdega dela, znanja, sposobnosti, ki jih imamo, ampak tudi od tega, s kom bomo kreirali, od koga se bomo učili, komu bomo zaupali svojo vizijo, s kom se bomo veselili svojih uspehov in od koga bomo iskali podporo v težkih časih.

Kaj se boste naučili?

Udeleženci bodo popeljni v svet mreženja s pomočjo predavateljevih večletnih izkušenj na področju mreženja in skozi zgodbe, ki so se zgodile v vsem tem času. Delavnica bo zanimiva, dinamična in predvsem poučna.

Tematike, ki se jih bomo dotaknili skozi delavnico:

  • Se zavedamo, kako močna konkurenca je zunaj in zakaj smo, kot posamezniki, nemočni?
  • Zakaj je za mreženje ključno, da imamo vizijo, cilje in ambicijo se premikati naprej?
  • V življenju, poslu nimamo GPS oziroma navigacije, ne glede na to dobivamo signale, v katero smer se premikati. Od koga danes sprejemamo te signale?
  • Se zavedamo pomena osebne blagovne znamke, zakaj je ključno, da vemo, kaj si o nas mislijo nam pomembne osebe?
  • Zakaj je pomembno, da vsak izmed nas strateško kreira svoje podporno okolje?
  • Zakaj je ključno, da ozavestimo mreženje, da se aktiviramo v pravi smeri?
  • V katero smer moramo usmeriti svojo mreženjsko navigacijo? Predelali bomo 4 ključna izhodišča pri usmeritvi mreženjske navigacije. 

Kdaj? 20. oktober 2022, od 16:00 do 17:00

Kje? V Stožicah, v sklopu kariernega sejma Alumni UP

Z vami bo Boško Praštalo, ki je v poslovnem svetu znan kot »guru mreženja«. Prav zaradi veščin mreženja je danes lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Njegova zgodba je povezana s prepričanjem, da je vse mogoče, če smo proaktivni, pozitivno gledamo na življenje in imamo ob sebi prave ljudi. S strastjo in željo, da pomaga ostalim pri lažjem uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, je razvil posebno metodologijo mreženja, ki je zaradi svojih jasnih, preprostih in učljivih lastnosti dostopna vsem. 

Pred časom je izdal prvo slovensko knjigo na temo mreženja z naslovom MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu. 

PRIJAVA NA Alumni UP