Orbico

Orbico predstavitev

O PODJETJU

Skupina Orbico je distributer izdelkov široke potrošnje. Pokrivamo širok nabor svetovno priznanih blagovnih znamk izdelkov za osebno nego in lepoto, čistil, tehničnih izdelkov, hrane in pijač, igrač, medicinskih pripomočkov in tobačnih izdelkov. Z ekipo predanih strokovnih sodelavcev ponujamo celovite in celostne poslovne rešitve na področjih prodaje, logistike, trženja in upravljanja blagovnih znamk, za katere skrbimo. Pri delu in v vsakodnevnem življenju nas vodijo naša vizija, poslanstvo in vrednote.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo odgovoren pristop, ideje, zavzetost za delo, željo po učenju in skladnost z našimi vrednotami.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

V Orbicu z mentorstvom ne le skrbimo za prenos znanja, izkušenj in najboljših praks na nove sodelavce, pač pa proaktivno razvijamo mlade talente. Trudimo se razumeti nove sodelavce in njihove karierne cilje, ki jih v največji možni meri uskladimo z organizacijskimi cilji. Zaposlenim pomagamo pridobiti nova znanja in veščine. V podjetju veliko skrb namenjamo tudi dobremu počutju zaposlenih, ker nam je to pomembno.

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno ni prostih delovnih mest.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.orbico.si
Mail: zaposlitev.si@orbico.com
Kontaktna oseba: Polona Vodnik, vodja kadrovske službe

PRIJAVA NA Alumni UP