Parsek

O PODJETJU

Verjamemo, da si vsakdo zasluži najboljšo izkušnjo v zdravstvu. Delujemo na področju digitalne transformacije zdravstva in stremimo k izboljšavi tradicionalnih modelov zdravstvene oskrbe pacientov z rakom in drugimi dolgotrajnimi boleznimi. Naš produkt Vitaly je spletno orodje, namenjeno pacientom in zdravstvenim delavcem, ki lajša oddaljeno sodelovanje med kliničnim osebjem in zunajbolnišnično koordinacijo zdravstvene oskrbe. 

Smo mednarodno podjetje, prisotno na tujih trgih, v Veliki Britaniji in na Nizozemskem. Decembra 2021 smo postali del podjetja Open Line, vodilnega nizozemskega ponudnika storitev v oblaku. 

Preko naših vrednot spodbujamo sporočeno in prijetno delovno okolje, ki v ospredje postavlja zaposlenega, zaupanje, profesionalnost in ustvarjanje sprememb na našem področju delovanja. Skrbimo, da se naši zaposleni v delovnem okolju počutijo prijetno, vlagamo v njihov osebni in profesionalni razvoj. Zaposlenim zagotavljamo smiselno delo, preko katerega pomembno prispevajo k uresničevanju našega poslanstva izboljšanja zdravstvene izkušnje pacientov in zdravstvenih delavcev.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo sodelavce z močno motivacijo za sodelovanje pri uresničevanju našega poslanstva. Pomembno nam je, da so sodelavci proaktivni in željni učenja. V našem delovnem okolju se bodo dobro počutili predvsem timsko naravnani sodelavci, ki uživajo v dinamiki, reševanju problemov in uživajo v spoznavanju novih tehnologij.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

  • Izpopolnjujoče delo: Sodelovanje pri uresničevanju našega poslanstva izboljšanja zdravstvene izkušnje pacientov in zdravstvenih delavcev.
  • Priložnost za rast: Z usposabljanjem, izobraževanjem in mentorstvom spodbujamo karierni razvoj zaposlenih.
  • Mednarodno okolje: Priložnost za delo v mednarodnem podjetju.
  • Prilagodljivost: Ponujamo možnost hibridne oblike dela in fleksibilen delovni čas.
  • Prijetno delovno okolje: Sodobne, psom prijazne pisarne z odličnim vzdušjem in prijetnimi sodelavci.

PROSTA DELOVNA MESTA

Več o aktualnih delovnih mestih si lahko preberete na: www.parsek.com/careers 

Ponujamo tudi možnost študentskega dela in opravljanja prakse. 

Se ne prepoznaš v nobenem izmed navedenih prostih delovnih mest? Ne skrbi! Čimprej stopi v kontakt z nami, saj vedno iščemo nove talente, ki bi se pridružili naši rastoči ekipi. Uresniči svoj potencial, uporabi svoj talent in skupaj prispevajmo k zagotavljanju najboljše izkušnje v zdravstvu!

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.parsek.com

Naslov podjetja: Ljutomerska cesta 47, 9250 Gornja Radgona

Kontaktna oseba: Tina Zakrajšek, People Manager; tina.zakrajsek@parsek.com

Povezave do družbenih omrežij

PRIJAVA NA AlumniUP