Alumni UP delavnice: Psihološko testiranje

20. oktober 2022 I 15:00-16:00 in 17:00-18:00 I Stožice I Karierni sejem Alumni UP

AlumniUp-Katja Trbanc

Po uspešno izpolnjeni prijavnici boste na mail prejeli vse informacije povezane s prijavo na delavnico.

PRIJAVA NA Alumni UP

Psihološko testiranje pri posameznikih izzove različna občutja, vse od strahu pa do pričakovanja. Strah je odveč, saj psihologi nismo super junaki z močjo branja misli, je pa testiranje odlično orodje, ki ga lahko uporabite za osebni in strokovni razvoj.

Opis delavnice:

Na delavnici boste pridobili odgovore na najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo v zvezi s psihološkim testiranjem. Zakaj je to sploh potrebno? Kdaj se kadrovske službe sploh odločijo za testiranje? Kaj lahko pričakujem? Ali me mora biti strah? Lahko te teste padem? 

Prikazali bomo tudi praktičen vpogled v testiranje.

Kaj se boste naučili?

Dobili boste vpogled v potek testiranja, naučili se boste, kako se pripraviti na psihološko testiranje ter kaj lahko od psihološkega testiranja odnesete.

Kdaj? 20. oktober 2022, od 15:00 do 16:00 in 17:00 do 18:00

Kje? V Stožicah, v sklopu kariernega sejma Alumni UP

Z vami bo Katja Trbanc, ki je magistrica psihologije, specializirala se je za razvoj kadrov in organizacij. Zaposlena je v podjetju Kompetenca, kjer je zadolžena za storitve psiholoških ocenjevanj posameznikov in organizacij. Ima vrsto izkušenj na področju ocenjevanja potencialov, sama pa pravi, da je vesela, da lahko na tak način pripomore k osebnem in strokovnem razvoju posameznikov.

PRIJAVA NA Alumni UP