PwC

Video globalne družbe PwC in njene nove strategije Nova enačba

O PODJETJU

Prihodnost je v novih načinih dela, v inovativnih tehnologijah, v povezovanju, v premikanju meja nemogočega. Prihodnost je v družbi PricewaterhouseCoopers!

Več kot 327.000 ljudi v mreži PwC v 155 državah si prizadeva, da bi svet videli skozi oči naših strank, zato pozorno prisluhnemo njihovim potrebam in jim pomagamo pri reševanju njihovih težav. Smo k rešitvam usmerjena skupnost, ki z združevanjem človeške iznajdljivosti, izkušenj in inovacij zagotavljamo trajnostne rezultate in gradimo zaupanje.

Družba PwC v Sloveniji je ena vodilnih družb na področju strokovnih storitev revizije, davčnega, pravnega in finančno-poslovnega svetovanja. Ponašamo se z globalno perspektivo, s katero rešujemo vedno bolj kompleksne poslovne težave. Naš cilj je naročnikom pomagati pri ustvarjanju vrednosti, upravljanju tveganj in izboljšanju poslovanja.

Družba PwC v Sloveniji zaposluje 100 strokovnjakov iz različnih področij in je del regij SEE (jugovzhodna Evropa) in CEE (srednja in vzhodna Evropa). Pisarne PwC v regiji SEE sestavljajo največjo revizijsko in svetovalno družbo v regiji, ki deluje kot eno partnerstvo. Vse pisarne PwC v balkanski regiji delujejo poenoteno, kot območje, ki presega meje. Družba PwC na ravni regije SEE v vsakem trenutku črpa strokovno znanje in izkušnje skoraj 800 izjemno izkušenih strokovnjakov in kot taka združuje edinstveno kombinacijo lokalnega znanja in strokovnih veščin, ki ustrezajo svetovno priznanim standardom. 

Povežite svojo radovednost z nenehnimi priložnostmi za učenje, rast in daljnosežen vpliv. Pridružite se ekipi PwC.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V PwC zaposlujemo mlade z visokim potencialom, z znanjem in s strastnim zanimanjem za ekonomijo. Iščemo inovativne sodelavce z nekonvencionalnimi idejami in z visokimi zmožnostmi analitičnega razmišljanja ter z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi tudi v angleškem jeziku. V svoje vrste vabimo sodelavce, ki si želijo aktivnega sodelovanja v timu in so pripravljeni na stalen karierni in osebnostni razvoj.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Novim sodelavcem ponujamo delo na projektih, kjer bodo sodelovali z najuglednejšimi in največjimi slovenskimi ter tujimi podjetji. Zagotavljamo jim eksponentno krivuljo učenja v globalnem podjetju z mnogimi izzivi in priložnostmi. Njihov talent razvijamo s konstantnim mentorstvom in s široko paleto možnosti ter virov učenja s pomočjo tehnologije. Omogočamo jim pridobivanje mednarodnih strokovnih certifikatov in možnost dela v drugih PwC-jevih pisarnah v tujini.

PROSTA DELOVNA MESTA

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.pwc.com/si/sl.html

Kontaktna oseba: Irena Munda; irena.munda@pwc.com

PRIJAVA NA Alumni UP