Sava Infond

O PODJETJU

Sava Infond je družba za upravljanje s skoraj 30 letno tradicijo na področju upravljanja sredstev. Uvrščamo se med najuspešnejše upravljavce na slovenskem trgu in upravljamo sredstva več kot 80.000 vlagateljev v 19 podskladih Krovnega sklada Infond ter sredstva strank v okviru individualnega upravljanja premoženja. Sava Infond je del prodorne slovenske zavarovalne skupine, Zavarovalne skupine Sava. Slednja je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta in je s svojimi družbami prisotna v šestih državah Adria regije.

Osredotočenost na ljudi kažemo ne samo s posluhom za stranke, temveč tudi posluhom za zaposlene in skupnost, kateri pripadamo. Na poti do odličnosti spodbujamo rast in razvoj zaposlenih in procesov, strokovnost in nove, napredne rešitve. Ponosni smo na sodelavce, s katerimi gradimo napredno, družbeno odgovorno in uspešno podjetje.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi so dobrodošli sodelavci, ki imajo radi dinamično delovno okolje, posluh za ljudi, ki so odprti za nove tehnologije, pri svojem delu pa natančni in zanesljivi.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

V Savi Infond smo povezan in harmoničen kolektiv, ki z vso predanostjo skrbi za finančno prihodnost svojih strank. Z mislijo na naše stranke neprenehno razvijamo nove produkte in nadgrajujemo naše storitve. Sava Infond je največkrat nagrajena družba za upravljanje v Sloveniji, ki ji odličnost priznavajo stranke in stroka.

S sodelavci živimo vrednote povezanosti, dinamičnosti in odličnosti.

PROSTA DELOVNA MESTA

Vedno iščemo zagnane in talentirane posameznike z znanji s področij:

  • matematike,
  • informacijske tehnologije,
  • upravljanja naložb,
  • dela s strankami, prodaje in
  • zalednih procesov.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.infond.si 

Kontaktna oseba: Barbara Marin Klajnšek; barbara.marin.klajnsek@infond.si

PRIJAVA NA AlumniUP