Sava pokojninska

O PODJETJU

Sava pokojninska družba je specializirana zavarovalnica za prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje. Z uigrano ekipo strokovnjakov skrbi za varno oplajanje prihrankov svojih zavarovancev in za dodatno pokojninsko rento po njihovi upokojitvi.

Sava Pokojninska je del Zavarovalne skupine Sava, ki velja za prodorno slovensko zavarovalno skupino, prisotno na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Je ena od vodilnih zavarovalniških skupin in je prisotna z družbami v šestih državah Adria regije. Pokojninska družba, kot specialist za dodatno pokojnino tvori celovito ponudbo storitev iz različnih področij v Zavarovalni skupini Sava.

Sava pokojninska družba zagotavlja višjo socialno varnost svojih zavarovancev po upokojitvi. V družbi se odgovorno, predano in spoštljivo gradi na medsebojnih odnosih ter se s stalnim izboljševanjem in iskrenim odnosom presega pričakovanja strank in drugih deležnikov. Pokojninska družba je sodobna, digitalizirana in k stranki usmerjena družba ter eden izmed nosilcev razvoja dodatnih pokojninskih zavarovanj v Sloveniji.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

  • Odgovornost, 
  • odzivnost,
  • delavnost,
  • zanesljivost.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Ponujamo delo v butični družbi, ki samozavestno konkurira največjim na trgu. Smo majhen in povezan kolektiv. Zelo dobro prepoznani in cenjeni s strani naših strank. Našim zaposlenim nudimo fleksibilno delo in skrbimo za njihov karierni razvoj, jih podpiramo in  se razvijamo na profesionalnem in osebnem področju.

PROSTA DELOVNA MESTA

Vedno iščemo, da se nam pridružijo motivirani posamezniki:

  • Računovodje
  • Upravljavci premoženja
  • Komercialisti

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.sava-pokojninska.si/

Kontaktna oseba: Mateja Stevanović; mateja.stevanovic@sava-pokojninska.si

PRIJAVA NA AlumniUP