Sportradar

O PODJETJU

Sportradar je vodilno podjetje na področju športne tehnologije na svetu. Delujemo na stičišču med športom, mediji in stavami. Trenutno zaposlujemo približno 3000 ljudi, na več kot 30 lokacijah po svetu in na 5 kontinentih. Hitro rast skupine spodbujajo tehnološke inovacije ter poglobljeno razumevanje poslovnih potreb naših strank. Zavezani smo k odličnosti in kakovosti, zaradi česar smo zanesljiv partner več kot 1700 strankam v več kot 120 državah. Hkrati imamo sklenjena zavezništva s partnerji kot so NBA, NHL, NASCAR, FIFA, ITF, UEFA in mnogo več. Septembra 2021 je Sportradar zaključil IPO v vrednosti 513 milijonov dolarjev in uradno kotira na Nasdaq-u. 

Ljubljanska pisarna, ki je del skupine Sportradar od leta 2012, je bila ustanovljena leta 2003 pod imenom Klika. Ustanovljena je bila kot moderen laboratorij za razvoj programske opreme – s posebnim poudarkom razvoja novih revolucionarnih tehnologij ter izvajanja moderne in na uporabnika naravnane zasnove izdelka. Pisarna v Ljubljani je največji razvojni center v globalni skupini Sportradar. Tukaj se hkrati razvija večina pomembnih izdelkov Sportradarja, kot so mobilni izdelki ali virtualne igre. Naš razvojni center šteje trenutno več kot 200 zaposlenih.

Storitve/izdelki

Zavzemamo edinstven položaj na stičišču športa, medijev in stav in v ta namen ponujamo tudi različni portfolio rešitev. Te pa so:

  • Betting and gaming service opis in produkti: Sportradar je svetovno vodilno podjetje na področju zagotavljanja športnih podatkov stavnicam po svetu. Natančneje gre za razvoj produktov za stavne storitve, rešitve za igre na srečo in prenos v živo (realnega in virtualnega športa). Produkti: Betradar, MTS (Managed Trading Services).
  • Media & broadcasting service opis in produkti: Sportradar sodeluje s svetovnimi izvajalci televizijskih programov, digitalnimi založniki, operaterji fantazijskih športov, družbenimi omrežji, tehnološkimi podjetji in sponzorji ter jim ponuja najbolj celovito in prilagodljivo storitev podatkov o športu na trgu. 
  • Integrity service opis in produkti: Sportradarjeve na področju integritete uporablja vodilno tehnologijo na trgu, ki jo poganja strojno učenje. Tehnologije odkrijejo primere dogovorjenih tekem in poročajo športnim organizacijam, državnim organom in organom kazenskega pregona po vsem svetu. 
  • Sport Solutions opis in produkti: Sportradar svojim strankam omogoča dostop do podatkov, video prenosa in drugih športnih vsebin ter ponuja enega najširših portfeljev športne tehnologije v industriji. Podatki, ki jih zbira Computer Vision ekipa, so v pomoč skavtom in trenerjem po vsem svetu.

Sport Entertainment opis in produkti: Razvijamo rešitve, ki omogočajo globlji, bogatejši in pristnejši odnos z navijači. Ljubiteljem športa ponujamo vsebine, ki jih nadušujejo in so lahko neprestano v koraku s svojimi najljubšimi športniki in klubi.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pri nas na Sportradarju smo odprti za raznolikost, novosti, pozitivno energijo in zanimive talente. V ta namen tudi iščemo posameznike, ki posedujejo te lastnosti. Predvsem pa iščemo radovedne, timsko usmerjene, agilne in vedoželjne posameznike, ki bodo prinesli novo, svežo energijo in znanje v naše prijetno okolje.

Za posameznike, ki jim ogromno pomeni dinamično okolje, nove tehnologije, novo znanje, sproščeno okolje, dobri odnosi in ljudje, možnost osebnega in kariernega razvoja ter veselje do športa, je Sportradar pravi naslov.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Zaposleni so naš najdragocenejši vir

Ker so nam zaposleni najbolj pomembni, jim konstantno omogočamo, da delajo v kreativnem, sproščenem delovnem okolju, polnem odličnih osebnosti, ki hkrati spodbujajo tako osebno kot karierno rast vsakega posameznika. Zavzemamo se za raznolikost in tako je pri nas dobrodošel vsak. Med drugim tudi naši domači ljubljenčki, ki imajo omogočen vstop v pisarne, zato smo tudi ‘pet friendly’ pisarna. Ker na delovnem mestu preživimo veliko časa, želimo, da je to čim bolj pristno in domače. Pri nas zato ne obstajajo pravila poslovnega oblačenja, obstajajo pa trenirke, copati in crocsi. Prosti čas v pisarni preživljamo ob pitju kave, pogovorih in igranju biljarda v interaktivni sobi. Izven pisarne pa poskrbimo tudi za športne aktivnosti, piknike, teambuilding in novoletno zabavo.

PROSTA DELOVNA MESTA

Vsa prosta delovna mesta lahko najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://sportradar.com/

Povezave do družbenih omrežij

Kontaktna oseba:

PRIJAVA NA Alumni UP