Strabag

O PODJETJU

Kot globalna skupina za gradbeno tehnologijo s približno 75.000 zaposlenimi na več kot 700 lokacijah ima STRABAG najmočnejše ekipe za naročila na številnih področjih. Karierne možnosti pri STRABAGU so tako raznolike kot naša naročila. 

V Sloveniji je bilo v letu 2021 v povprečju 124 zaposlenih in izposlovanega 72 milijonov EUR prihodka.

Način dela ter vodilo kolektiva STRABAG je, da pri uresničevanju projektov nudimo našim strankam vse storitve, povezane z gradbeništvom – od načrtovanja projekta do izvedbe ter zagona obratovanja. Najvišja raven strokovnega znanja, v prihodnost usmerjeno inovativno znanje in izkušnje ter odlična notranja infrastruktura nam omogočajo uskladitve tudi pri najbolj zahtevnih potrebah naših strank – varno, ekonomično, hitro in prilagodljivo izvrševanje poverjenih nalog.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo predane osebnosti, ki razmišljajo zunaj okvirov, ki želijo igrati aktivno vlogo in se razvijati naprej.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Ponujamo vam delo v mladi in dinamični ekipi, ki zaupa v povezanost in moč ekipe. Ekipi, ki ne čaka na odgovore, ampak postavlja vprašanja in si postavlja nove izzive, ter sodeluje povezano, predano in inovativno. Skrbimo za nadaljni razvoj naših sodelavcev, ter skozi varnost pri delu in s skrbjo za zdravje zaposlenih ustvarjamo varno in zdravo okolje.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.strabag.com, www.strabag.si

Kontaktna oseba: Maja Kokalj; maja.kokalj@strabag.com

PRIJAVA NA AlumniUP