BDO Revizija d.o.o.

O PODJETJU

BDO smo po višini prihodkov ena večjih revizijsko svetovalnih  družb v Sloveniji ter del mednarodne mreže BDO, ki posluje v 164 državah kjer z več kot 111 tisoč zaposlenimi ustvarimo preko 12 milijard USD prihodkov. V pisarni v Ljubljani zaposlujemo preko 70 strokovnjakov. Med njimi so pooblaščeni revizorji, davčni svetovalci, preizkušeni preiskovalci prevar (CFE), preizkušeni notranji revizorji (PNR, CIA, državni notranji revizorji), preizkušeni revizorji informacijskih sistemov (PRIS, CISA), pooblaščeni ocenjevalci vrednosti podjetij, računovodje.

Storitve nudimo slovenskim in mednarodnim naročnikom, dejavnim v različnih industrijskih panogah, trgovini, bančništvu in drugih finančnih storitvah, storitvenih dejavnostih in javnem sektorju.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V BDO verjamemo v zaposlovanje posameznikov z najrazličnejšimi znanji, nazori in perspektivami. Vsem pa je nekaj skupnega. Iščejo raznolik portfelj strank globalne organizacije, fleksibilnost in kulturo, ki postavlja ljudi na prvo mesto. 

Torej, kaj je potrebno, da se pridružite ekipi BDO?

 • Močne analitične sposobnosti. Priprava analiz, uporaba Excela ter po možnosti tudi Power BI-ja vam je domača in v izziv. Z veseljem urejate, pregledujete in analizirate računovodske podatke družb, ki poslujejo v različnih industrijah in iščete razloge za odmike.
 • Poznavanje računovodstva. Poznate vsaj osnovne principe računovodenja, saj imate vsaj 1 leto izkušenj ali s področja računovodstva, knjigovodstva ali kontrolinga. 
 • Komunikacija v angleščini vam ne predstavlja težav. Veste, da jo obvladate tako govorno kot pisno vsaj na ravni B2.
 • Imate dokončano ali Srednjo ekonomsko šolo ali Ekonomsko fakulteto – smer računovodstvo in revizija ali drugo visoko/višjo šolo s področja računovodstva, lahko pa ste absolvent/ka teh smeri. Ob tem pa imate najmanj 1 leto izkušenj s področja računovodstva, knjigovodstva, kontrolinga ali revizije.
 • Močne komunikacijske sposobnosti. To je posel, ki temelji na ljudeh. Čeprav so tehnične in strokovne veščine ključne, so komunikacija, profesionalnost in prijaznost nujno potrebne veščine za dobro delo s strankami in sodelavci ter za učinkovito komunikacijo z vsemi ravnmi vodstva. In kot vsi veliki komunikatorji vedo, to pomeni znati tudi poslušati.
 • Visoka delovna etika. Prevzemite pobudo. Pričakujemo, da ste motivirani in pripravljeni iskati nove priložnosti. Pravzaprav bi morali biti nad njimi navdušeni.

Sposobnost in pripravljenost za učenje. Naše podjetje se stalno razvija. Predpisi se stalno spreminjajo. Kar deluje v eni panogi, ne bo nujno delovalo v drugi.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Danes začetniki. Jutri strokovnjaki.

Malo je svetovalnih družb svetovnega ranga. Še manj pa je takih, ki ponujajo kulturo, bogato s poklicnimi priložnostmi. V BDO je prednostna naloga zagotoviti našim novim kolegom vsebinsko podporo, fleksibilnost in priložnost za učenje. Skratka vse, kar je potrebno za rast strokovnjaka. Sodelovali boste v revizijski ekipi, ki revidira širok spekter računovodskih izkazov – od družb, ki poslujejo na področju storitev, do trgovine, proizvodnje, zdravstva in bančništva.

In ker se zavedamo, da služba ni vse, ponujamo:

 • delo v izkušeni, dinamični ekipi,
 • fleksibilen delovni čas,
 • občasno delo od doma,
 • koriščenje oz. plačilo nadur,
 • že res, da je precej dela v visoki sezoni a veliko prostih dni poleti,
 • druženja na izletih, piknikih in drugih dogodkih;
 • občasne športne aktivnosti.

Ponujamo vam možnost zaposlitve za nedoločen čas s konkurenčnim plačilom, ki je odvisno od znanja, izkušenj in veščin. Plačilo se povečuje v skladu s strokovnim razvojem.

Še vedno nisi prepričan/a?

Naši strokovnjaki ne služijo samo podjetjem, temveč jih spoznavajo tako znotraj kot zunaj. Naši revizorji in analitiki postavljajo vprašanja, izpodbijajo domneve in ne puščajo nobenega kamna nedotaknjenega. Konec koncev je naše poročanje tisto, ki ščiti vlagatelje in premika trge. In pri nas stranka ne dobi samo žiga, temveč mnenje.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta najdete tukaj.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: www.bdo.si

Mail: info@bdo.si

Kontaktna oseba: Mateja Vrankar