Cargo-partner

O PODJETJU

Skupina cargo-partner je dinamično in hitro rastoče mednarodno transportno in logistično podjetje, ki ga posebej odlikujejo prekomorske rešitve in integrirani sistemi informacijske tehnologije. Prisotni smo v 40 državah sveta, naš team sestavlja več kot 4.000 strokovnjakov. 

Poleg strokovnosti ter večletnih izkušenj, naše zaposlene odlikujejo raznolika kulturna ozadja, kar nam omogoča širok razpon in visok potencial za razvijanje novih idej in inovativnega načina razmišljanja. V Sloveniji uspešno poslujemo od leta 1996 in smo eno vodilnih podjetij v naši dejavnosti.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

 • Natančnost, strokovnost in občutek odgovornosti,
 • zanesljivost, komunikativnost in proaktivnost,
 • zmožnost hitrega prilagajanja, v dinamičnem okolju,
 • naklonjenost k sodelovanju v timu,
 • sposobnost tekočega komuniciranja v angleškem jeziku.

V kolikor posedujete razumevanje in željo, da skupaj strankam pomagamo izboljšati učinkovitost poslovanja in s tem ustvarjamo dodano vrednost, z nudenjem kvalitetnih transportno logističnih rešitev, potem ste oseba, ki jo iščemo v naši ekipi!

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

 • Dolgoročno sodelovanje z osnovno mesečno plačo, z možnostjo dodatne rasti plače v nadaljnjih letih sodelovanja,
 • zakonski dodatek za minulo delo v višini 0,5% za vsako dopolnjeno leto zaposlitve,
 • dodatek za prehrano 7,96 EUR neto/dan in povračilo stroškov prevoza na delo in z dela 0,15 EUR neto/km,
 • ostale letne finančne prejemke in sicer: kvartalni bonus oz. nagrado za individualno uspešnost, regres za letni dopust, božičnico oz. plačilo za poslovno uspešnost, vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko varčevanje ipd.,
 • uporabo službenega vozila, tako za zasebne kot tudi poslovne namene (boniteta),
 • veliko mero samostojnosti in kreativnega dela, v uspešnem in rastočem mednarodnem podjetju,
 • možnost dodatnih izobraževanj.

Ostale ugodnosti: nadpovprečno število dni letnega dopusta, možnost kompenzacije nadurnega dela s prostim časom, sodobno opremljeni poslovni prostori in visokotehnološko napredno skladišče, parkirna mesta za zaposlene, brezplačna uporaba fitnesa, ekipne športne aktivnosti, kotiček za sproščanje, sveže sadje, kava, čaji, voda, sokovi in prigrizki ter dodatno sofinanciranje pri nakupu in izbiri iz raznovrstne ponudbe iz avtomatov, oddelčni Team Buildingi, interna izobraževanja in prenos znanja med zaposlenimi, mentorski program in kontinuirana skrb za razvoj zaposlenih.

PROSTA DELOVNA MESTA

V kolikor menite, da ste oseba, ki se poistoveti z našimi korporativnimi cilji in identiteto »we take it personally, with passion for excellence and better than others« vas vabimo, da se tukaj prijavite v našo bazo iskalcev zaposlitve. 

Vaša prijava, naj poleg življenjepisa vsebuje tudi lastnoročno napisano spremno ali motivacijsko pismo, vendar ne pozabite navesti tudi želenega delovnega mesta ali področja. S popolno prijavo boste poskrbeli za boljšo prepoznavnost lastnega profila ter nam s tem omogočili hitro in učinkovito prepoznavo vaših kompetenc, v trenutku ko se pojavi potreba po kadru vašega profila. V kolikor bo vaš profil ustrezal našim potrebam, vas bomo z veseljem kontaktirali in povabili na zaposlitveni razgovor.

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.cargo-partner.com/  

Mail: anamarija.dolenc@cargo-partner.com

Kontaktna oseba: Anamarija Dolenc