DINE

OPIS USTANOVITELJA

Sem Januš Grm in leta 2023 sem zapustil kariero v uspešnem mednarodnem podjetju EY ter ustanovil podjetje Dine. Moje zanimanje za hrano in inovativen pristop k podjetništvu sta me vodila pri ustvarjanju tega edinstvenega koncepta.

Svojo poslovno pot sem začel kot diplomant Ekonomske fakultete v Ljubljani, ki mi je ponudila veliko znanja in poznanstev, kar mi je dodalo zagon pri razvoju svojega podjetja.

Z vizijo, da bi preoblikoval način, kako ljudje doživljajo kulinarične užitke, sem ustvaril Dine – podjetje, ki ponuja najem zasebnih kuharjev za nepozabne kulinarične izkušnje. S svojim delom v Dine ne sledim le poslovnim ciljem, temveč tudi svoji viziji o tem, kako lahko naredimo pečat v digitalizaciji gastronomije.

 

OPIS PODJETJA

Dine je inovativna platforma, ki vam omogoča, da rezervirate vrhunske zasebne kuharje in doživite izjemno kulinarično izkušnjo kar v udobju svojega doma ali na izbrani lokaciji. Podjetje je zraslo iz moje strasti do hrane in želje po povezovanju ljudi preko okusov.

Ustanovljeno leta 2023, je Dine trenutno v polnem razmahu na območju Slovenije, a se pripravlja na širitev v tujino v letu 2024. Naša platforma vam omogoča, da rezervirate različne vrste chefov, med katerimi najdete tudi tiste z Michelinovo zvezdico, ki vam bodo pričarali nepozabno gastronomsko doživetje.
Ne glede na to, ali gre za posebno priložnost ali le željo po razvajanju s kakovostno hrano, vam Dine omogoča, da svoje kulinarične želje prenesete v resničnost. Naša ekipa skrbno izbere kuharske talente, ki bodo prilagojeni vašim željam in potrebam in ki vam bodo zagotovili vrhunsko izkušnjo.