Doživite LJUBLJANA MBA za en dan

Naložba v vašo prihodnost!

KJE: Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani, MBA učilnica (P-119)
KDAJ: 26. marec 2020,  od 17. do 19.30 ure

Pridružite se nam na informativnem dnevu LJUBLJANA MBA študija, kjer boste iz prve roke spoznali MBA program. Izkusili boste MBA študij za en dan, prisluhnili MBA predavanju s predavateljem Nikolaosom Dimitriadisem ter pridobili vse koristne informacije o programu in načinu študija. Prav tako boste lahko MBA organizacijski tim in poklepetati z alumniji LJUBLJANA MBA študija.

Več o programu in prijavi lahko najdete na https://www.ljubljana-mba.com/ljubljana-mba-open-day/ 

Več o predavatelju

X:\CPOEF\SLIKE\Slike Nikolaos\Dr Nikolaos Dimitriadis 2.jpg

Nikolaos Dimitriadis (MBA, PhD) že več kot desetletje povezuje nevro- in vedenjsko znanost s področjem trženja, komunikacij, vodenja in izobraževanja. Je direktor in soustanovitelj podjetja Trizma Neuro, ki je vodilno regijsko podjetje na področju nevroznanosti. Ob tem deluje tudi kot predavatelj Univerze v Sheffieldu in kot certificiran nevromarketingar ter coach. Je avtor knjig »Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach« in »Advanced Marketing Management: Principles, Skills and Tools«. Kot svetovalec in poslovni trener sodeluje z znanimi mednarodnimi naročniki, kot so IKEA, Nestle, Banca Intesa Sanpaolo, Coca Cola, Raiffeisen Bank, Rauch, Teekanne in še z mnogimi drugimi. Dimitriadis je strasten zagovornik možganom prijazne komunikacije, celostnega raziskovanja, stalne inovacije blagovnih znamk in k rezultatom usmerjene korporativne kulture. 

„Vse kar smo, je v naših možganih“ pravi Dimitriadis ter dodaja: „skrbite za svoje možgane in oni bodo poskrbeli za možgane vaših sodelavcev“.