1. junij 2022

Ekonomija pod žarometi

Denis Mancevič

Denis Mancevič se je rodil v Belorusiji. Odraščal je v športni družini. Tudi sam se rekreativno ukvarja z maratonom in triatlonom. Je doktor družboslovnih in humanističnih znanosti z MBA diplomo, ki pa bolj kot na uradne nazive stavi na fleksibilnost in zvedavost. Je nekdanji diplomat, direktor in partner v svetovalni družbi Herman & partnerji, ki ne verjame v zastarele organizacijske hierarhije in išče alternativne vodstvene modele, ki v ospredje postavljajo medosebne odnose, integriteto in integrirano komunikacijo. 

Kolumnist in komentator, ki uporablja širino – znanj, izkušenj in zornih kotov – kot orodje. Nekdanji plavalec, ki se je prelevil v rekreativnega maratonca in triatlonca. Ponosni mož in oče. Strastni popotnik, ki poskuša številne interese združevati v smiselno celoto. In o tem tudi kaj napisati.

Pridružite se nam na ekskluzivnem dogodku, na katerem za vas pripravljamo serijo 15 minutnih vrhunskih nagovorov, misli in idej s področja ekonomije, ekonomske filozofije in vpliva na poslovanje in družbo.