1. junij 2022

Ekonomija pod žarometi

Tim Mitja Žagar

Tima Mitjo Žagarja so od nekdaj privlačile nove tehnologije. Kot najstnik je programiral in ustvarjal spletne strani za mala podjetja. V času študija je ustanovil svoje prvo uspešno podjetje za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij. Zaradi številnih naročil se je kmalu osredotočil zgolj na poslovno plat podjetja, programiranje pa je raje prepustil boljšim programerjem. Že leta 2013 je začel raziskovati tehnologije verižnih blokov, leta 2015 pa soustanovil Cashilo, prvo kripto podjetje na svetu, ki ga je evropska regulativa potrdila kot finančno institucijo.

Danes je Tim Mitja Žagar glavni izvršni direktor globalnega podjetja ICONOMI, ki ga je tudi soustanovil. Spletna platforma Iconomi.com uporabnikom omogoča enostaven nakup kriptovalut in kopiranje naprednih kripto strategij, ki jih za trgovanje uporabljajo in upravljajo strokovnjaki iz področja kriptovalut.Iconomi.com je tudi eden izmed redkih kripto podjetij, ki so s pomočjo zagonskega kapitala hitro zrasli in svojim podpornikom povrnili večkratnik vloženih sredstev.

Pridružite se nam na ekskluzivnem dogodku, na katerem za vas pripravljamo serijo 15 minutnih vrhunskih nagovorov, misli in idej s področja ekonomije, ekonomske filozofije in vpliva na poslovanje in družbo.