EKONOMIJA POD ŽAROMETI

20 aprila, 2023 @ 9:00 dop - 12:00 pop UTC+0
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Ekonomija pod žarometi se vrača. Dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi, če vas zanima ekonomija, gospodarstvo in družba nasploh.

 

Tudi letos bomo gostili 10 vrhunskih govorcev, predavateljev, strokovnjakov in gospodarstvenikov s poslanstvom, da približamo in širimo ekonomske koncepte, ideje in izzive med širšo poslovno in akademsko javnostjo ter družbo nasploh. Kakšni izzivi čakajo slovenske javne finance? Ali sta zmanjšanje obdavčitev delovne sile in uvedba obdavčitev premoženja res smiselni potezi gospodarske politike?

Za vzdrževanje trenutnega življenjskega stila bi potrebovali tri Zemlje. Kako (pre)živeti na planetu, ki ne raste? Kakšne (velike) spremembe bomo morali narediti na področju gospodarstva, ekonomije in/ali družbe?

Trajnost, krožno gospodarstvo, obnovljivi viri, odpornost gospodarstva, dolgoročna naravnanost… koncepti in trendi, o katerih slišimo vsak dan. Ali se v poslovnem svetu sploh kaj spreminja v imenu trajnosti?

Z nami bodo svoje misli, ideje in pomisleke delili Lučka Kajfež Bogataj, Ivo Boscarol, Janez Škrabec in drugi. Program Ekonomija pod žarometi 2023 najdete TUKAJ>>>.

 

PRIJAVA>>>

 

Ekonomija pod žarometi je stičišče za deljenje misli, idej, trendov in izzivov, ki oblikujejo slovensko poslovno in akademsko ekonomsko okolje. Pripravite se na navdihujočo izkušnjo, ki vam bo širila obzorja in vam dala vpogled v prihodnost gospodarskega razvoja. Se vidimo 20. aprila ob 9:00 online!

Ste zamudili pretekle Žaromete, vabljeni k ogledu Ekonomija pod žarometi 2022>>> in Ekonomija pod žarometi 2021>>>.

Podrobnosti

Datum:
20 aprila, 2023
Ura:
9:00 dop - 12:00 pop UTC+0

Prizorišče

online

Organizator

CPOEF

Dogodki

14Mar

Slovenska davčna prenova ali misija nemogoče?

5:00 pop - 6:00 popEkonomska Fakulteta
27Mar

Alumni EF podjetniški POP UP

11:00 dop - 6:00 popEkonomska Fakulteta
08Mar