Hekanje časa za uspešno delo in posel

15 marca, 2023 @ 5:00 pop - 6:00 pop UTC+0
Loading Events
 • This event has passed.

Vam je time management tuj? Bi radi svoj čas izkoristili bolje, a ne veste, kje začeti? Ne delate dobro pod pritiskom? Ne zamudite delavnice o zavestnem upravljanju s časom pri delu, študiju in v poslu.

 

Namen delavnice je razširiti zavest o času in pokazati, kako se da hekati čas. To pomeni videti in začutiti, kako pomembno je biti “v trenutku” pri delu in doma. Na delavnici vas bomo popeljali na potovanje iz življenja v času, v življenje, ki se dogaja v trenutku. 

Spoznali boste formulo F.A.C.T., ki je najbolj enostavna in skladna formula za učinkovito upravljanje s časom na svetu. Uroš jo je spoznal, ko je delal za podjetje Apple, jo sestavil, poenostavil in utemeljil. Zdaj jo predava in deli naprej. 

Na čas in upravljanje s časom bomo pogledali iz različnih zornih kotov. Pokazali vam bomo, kaj je najbolj pomembno pri upravljanju s časom Je to fokus? So to prioritete? Je to konsistenca? Pogledali bomo, ali se sploh da ustvariti enotno formulo za obvladovanje časa in kaj je pravzaprav najpomembnejša vrlina za upravljanje sebe v času.

Čas je za hekanje časa.

 

Kdaj? 15 marec 2023 ob 17.00

Kje? Online

Dogodek je BREZPLAČEN.

 

Kratka predstavitev predavatelja: Uroš Ferlin raziskuje človeško naravo in uči hekati čas. Odkriva, govori, piše in kaže zgodbe uspešnih ljudi, ki so uspeli narediti preobrat na bolje v življenju. Gradi nov poslovni svet in prebuja skrite moči v ljudeh. Raziskuje navade pri obvladovanju časa. Je podjetnik, prodajni coach in razvijalec posla. Razvil je metodo “Identity circle” za odkrivanje edinstvenosti v poslu. Je ambasador Inštituta za disleksijo, ki je dislektično razmišljanje spremenil v vrlino. Iznašel je novo besedo za Google “hekanje časa” in tako postal faciliator delavnic Hekanje časa v Sloveniji in tujini. Verjame, da sta posel in dom povezana in da je za zadovoljno življenje pomembno samo biti to kar si in živeti v trenutku.

 

PRIJAVA

  Želim prejemati obvestila o aktualnih izobraževanjih in dogodkih Centra poslovne odličnosti.

  Details

  Date:
  15 marca, 2023
  Time:
  5:00 pop - 6:00 pop UTC+0

  Venue

  online

  Organizer

  Alumni EF
  Email
  alumni@ef.uni-lj.si