KAKO POSLOVATI S SANGVINIKOM, KOLERIKOM, MELANHOLIKOM IN FLEGMATIKOM?

10 februarja, 2016
Loading Events
  • This event has passed.

Mnoge vedenjske raziskave so pokazale, da najbolj učinkoviti in uspešni ljudje zelo dobro poznajo sami sebe, svoje prednosti in šibkosti (svoj tip osebnosti – temperament). Ko resnično razumemo sami sebe, lahko šele cenimo druge in na koncu se naučimo kako delati skupaj.

Poznati svoj tip osebnosti in prepoznati tip osebnosti sogovornika, sodelavca, poslovnega partnerja,… je izjemna prednost, ki jo lahko imate v poslovnem svetu. Na ta način boste lahko dosegali večje uspehe na področju bolj jasne komunikacije, učinkovitejšega pogajanja, boljše prodaje, manj stresnega reševanja reklamacij ali konfliktov, hitrejšega doseganja ciljev ter večjega pozitivnega vpliva pri vodenju.

Ker osebnosti drugih ljudi pogosto sodimo na podlagi lastnih prepričanj in pričakovanj, mnoga naša pričakovanja pogosto niso izpolnjena, naša prepričanja pa zmotna. Zato je v poslovnem svetu poznavanje tipov osebnosti lahko velika prednost pred konkurenco. Kajti z znanjem o osebnostnih tipih, lahko ljudem približate tisto, kar potrebujejo, na način, ki ga najbolje razumejo.

Fotografije in video posnetki narejeni na dogodku bodo objavljeni preko kanalov Ekonomske fakultete in naših poslovnih partnerjev.

Anja Žagar je diplomantka Ekonomske fakultete in članica Alumni Ekonomske fakultete, po duši podjetnica in predavateljica. V poslu se je naučila, da so bolj kot sam proizvod ali storitev pomembni ljudje in dober odnos z njimi. Prepričana je, da iskrena skrb, prava motivacija ter zadovoljstvo zaposlenih loči povprečna podjetja od visoko učinkovitih in uspešnih. Ker verjame v moč pozitivnih sprememb, se je glede na dosedanje izkušnje specializirala na področju izobraževanj in praktičnih delavnic za podjetja, organizacije, društva in izobraževalne ustanove na temo orodij dela z ljudmi na podlagi poznavanja njihovih prirojenih vrlin, talentov in šibkosti.

Details

Date:
10 februarja, 2016

Venue

Ekonomska Fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizer

Alumni EF
Email
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki

21Maj

Akademija digitalnega marketinga

4:00 pop - 7:00 poponline