Kibernetska varnost – kako se z njo spopasti v današnjih turbulentnih časih

14 junija, 2023 @ 5:00 pop - 6:00 pop UTC+0
Loading Events
 • This event has passed.

Sodobno poslovanje postaja vse bolj odvisno od hitro spreminjajoče se tehnologije, zato se redno pojavljajo nove grožnje in ranljivosti, medtem ko se obstoječa tveganja pogosto spreminjajo. Organizacije še nikoli niso bile tako odvisne od digitalnega gospodarstva in interneta za dolgoročno uspešno poslovanje ter stabilno rast. Pogostost in intenzivnost kibernetskih napadov se povečujeta tudi zato, ker medsebojna povezanost sistemov prinaša nove vrzeli in ranljivosti. Trendi, kot sta delo na daljavo in hiter prehod na računalništvo v oblaku, povečujejo verjetnost kibernetskih vdorov.

S tem predavanjem želimo zainteresiranim predstaviti področje kibernetske varnosti, kibernetskega okolja in vlogo posameznih linij obrambe v boju s konstantno spreminjajočimi se grožnjami.

 

Kdaj? 14. junij 2023 ob 17:00

Kje? ONLINE

Dogodek je BREZPLAČEN.

 

Izvajalca bosta Uroš Žust in Tevž Delak, Mazars Slovenija.

Uroš Žust je partner v družbi MAZARS IT d.o.o. in je izkušen strokovnjak z več kot 18 leti izkušenj na področju revizije informacijskih sistemov, kibernetske varnosti, varnostnih pregledov, upravljanja tveganj, korporativnega upravljanja in zagotavljanja skladnosti. Pet let je preživel v ZDA, kjer se je specializiral za izvajanje IT revizij po SOX standardih ter za zagotavljanje upravljanja kibernetske varnosti.

Tevž Delak je manager v družbi MAZARS IT d.o.o. in je strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami na področju revizije informacijskih sistemov, informacijske varnosti, kibernetske varnosti, upravljanja varstva osebnih podatkov, upravljanja tveganj, upravljanja neprekinjenega poslovanja, upravljanja IT storitev in projektnega vodenja. V 14 letih delovanja na področju upravljanja in varovanja IT je izvajal svetovalne storitve v različnih industrijah s poudarkom na finančnem in storitvenem sektorju.

 

PRIJAVA

  Želim prejemati obvestila o aktualnih izobraževanjih in dogodkih Centra poslovne odličnosti./I would like to be informed about business trainings and events of the Centre of Business Excellence, Faculty of Economics.

  Details

  Date:
  14 junija, 2023
  Time:
  5:00 pop - 6:00 pop UTC+0

  Venue

  online

  Organizer

  Alumni EF
  Email
  alumni@ef.uni-lj.si

  Dogodki

  21Nov

  Alumni JUMP – Več kot le karierni sejem

  12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana