Lior Manor navdušil člane Alumni kluba!

10 maja, 2012
Loading Events
  • This event has passed.

Nepozabna predstava in odlično vzdušje!
by: Tanja Strniša, EFnews

V centru Ljubljane se je na terasi restavracije Plato odvil dogodek ALUMNI&. V dvorani, zapolnjeni do zadnjega kotička, so vsi prisotni nestrpno čakali na prihod Lior Manorja – svetovno znanega “mind readerja”, ki navdušuje publiko po vsem svetu in navdušil je tudi člane Alumni kluba Ekonomske fakultete.

Med predavanjem karizmatičnega Liorja je publika zaživela, se sprostila in uživala v predstavi. Z različnimi tehnikami in svojevrstnim slogom je ustvaril odlično vzdušje, ki se je nadaljevalo na prijetnem druženju ob sončnem zahodu. Zbrane člane Alumni kluba je tako navdušil, da so tudi po končani predstavi imeli zanj kup vprašanj o njegovih talentih in sposobnostih. Bili so tako vztrajni, da je zanje pripravil kar še eno mini predstavo v soju bakel.

Za odličen ambient in okusne prigrizke je prijazno poskrbelo osebje Restavracije Plato, za odlično glasbo pa DJ Ozz.

Pa menite, da je Lior Manor razkril svojo skrivnost? Morda se odgovor skriva na fotografijah iz dogodka: http://tinyurl.com/d4oy9pq.

Naslednji dogodek v jeseni
Zaradi odličnega odziva bomo naslednji dogodek organizirali v jeseni. Do takrat pa zbiramo predloge in ideje za zanimive govorce, ki bodo navdušili vsaj tako kot je Lior Manor.

Galerija

Spremljajte Alumni klub tudi na spletu:
Alumni klub Facebook
Alumni klub LinkedIn

So vaši podatki ažurni? Alumni.net

Details

Date:
10 maja, 2012

Venue

Plato
Ajdovščina 1
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizer

Alumni EF
Email
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki