Networking like a pro

10 aprila, 2014
Loading Events
  • This event has passed.

Alumni Managers’ Lounge, ki združuje vse, ki ste obiskovali podiplomski program Poslovodenje in organizacija, vabi na dogodek, ki bo potekal 10. aprila 2014 ob 17.00 na Ekonomski fakulteti.

Sezona poslovno-družabnih dogodkov je v polnem razmahu. Odlično! Veliko novih poslovnih priložnosti. Naslednji teden bo zelo zanimiv dogodek, ampak… s kom naj grem? Vsi so zasedeni. Kaj bom počel tam sam? S kom se bom pogovarjal? Kako bi na dogodku prišel do kakšne nove stranke?

Opisani scenarij se večkrat odvija v naših glavah. Poslovno mreženje naj bi obvladali vsi, ki smo v poslu. Žal ga ne uči nobena šola. In ravno o poslovnem mreženju na dogodkih bo tekla beseda na našem naslednjem predavanju.

Kaj početi, ko greste na nek dogodek, da boste imeli od tega poslovne koristi?

S kom se pogovarjati?

Kaj se pogovarjati?

Kaj pa, če nekdo kar ne neha govoriti, vi pa želite pristopiti še h komu drugemu?

Praktična vprašanja, ki se nam vsem vrtijo po glavi.

Predavanje bo združilo teoretično ozadje poslovnega mreženja s praktičnimi znanji in izkušnjami. Predavanje boste zapustili vsaj z uvidi v področje, ki ga bolj ali manj uporabljamo vsi in ki vam bodo lahko pomagali, da boste svojo veščino mreženja dvignili na višji nivo in zato imeli od te veščine tudi več koristi.

Brigita Pirc – kratek CV

Po izobrazbi sem magistrica ekonomskih znanosti. Petnajst let sem se kot menedžerka ukvarjala s trženjem in prodajo. Imam veliko izkušenj in znanj s področja trženja blagovnih znamk, predvsem oblačil, saj sem kot brand manager imela možnost sodelovati z največjimi imeni s področja mode kot so Hugo Boss, Kenzo, Versace, Ermegildo Zegna, Ralph Lauren, MaxMara Group, Lacoste, Bennetton, Nike… Pred leti, ko je ljubljanska Nama začela dobivati novo, sodobno podobo, sem kot direktorica trženja, s svojo ekipo poskrbela za novo vsebino veleblagovnice.

Po rojstvu tretjega otroka sva z možem stopila na podjetniško pot. Najino podjetje je lastnik master franšize organizacije BNI za področje Slovenije in držav bivše Jugoslavije. BNI je največja organizacija na svetu za poslovno in podjetniško mreženje in pridobivanje poslov prek napotitvenega trženja. Ustanovitelj organizacije dr. Ivan Misner je vodilni strokovnjak na svetu za poslovno mreženje in zame tudi izjemen vir znanja, ki ga preko BNI-jeve mreže predajam naprej podjetnikom in poslovnežem v Adria regiji. Pri pridobivanju znanja s področja poslovnega mreženja sodelujem tudi z Referral Institut-om, iz San Francisca in sem kot prva s področja Adria regije v fazi pridobivanja naziva Certified Networker. Izjemno sem predana ideji družbeno odgovornega ravnanja posameznikov in podjetij, ter pozdravljam samo-odgovornost za življenje.

Vabljeni, da se nam pridružite 10. aprila 2014 na Ekonomski fakulteti!

Ekipa Alumni Managers’ Lounge

Details

Date:
10 aprila, 2014

Venue

Ekonomska Fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizer

Alumni EF
Email
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki

18Sep
02Okt

Poslovna ekskurzija v Ženevo

12:00 dop - 11:59 popŽeneva
21Nov

Alumni JUMP – Več kot le karierni sejem

12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana