Povežite se še z drugimi alumni UL

20 junija, 2018 - 6 novembra, 2019
Loading Events
  • This event has passed.

Univerza v Ljubljani je ustanovila mrežo klubov alumnov članic Univerze v Ljubljani pod skupnim imenom Alumni UL. Mreža trenutno povezuje 35 klubov, njihovo število pa bo še naraslo.

Glavni namen mreže je medgeneracijski prenos znanja ter krepitev odnosov, sodelovanja in povezovanje med Univerzo v Ljubljani, njenimi članicami in diplomanti ter diplomanti samimi.

Alumni Ekonomske fakultete se je pridružil projektu in tako sedaj svojim alumnom nudi možnost povezovanja na novem spletnem portalu.

Vabimo vas, da se tudi vi pridružite drugim alumnom in poiščite nekdanje sošolce, predate svoje znanje naslednjim rodovom ali le preverite katero od ugodnosti lahko kot alumen oziroma alumna Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani koristite pri naših partnerskih organizacijah.

Ugodnosti, ki vam bodo dostopne s prijavo v Alumni UL.

  1. Pregled in dostop do drugih alumnov UL. Poiskali boste lahko strokovnjaka na svojem področju, predstavili idejo, razvijali novosti skupaj z drugimi alumni UL
  2. Mreženje in iskanje novih poslovnih priložnosti. Poiskali boste lahko partnerja za nov projekt oz. se povezali s tistimi, ki partnerje iščejo.
  3. Redno objavljena prosta delovna mesta. Preverili boste lahko katera podjetja iščejo prav take profile kot je vaš.
  4. Aktivnosti in dogodki namenjeni alumnom UL. Ostali boste obveščeni o dogajanju, ki je namenjeno prav vam. Ne zamudite družabnih dogodkov ali dogodkov na katerih boste nadgradili svoje znanje z zanimivimi predavanji in delavnicami.
  5. Mentorski program za prenos znanja. Če iščete usmeritev kako nadgraditi svojo karierno pot ali želite predati svoje znanje mlajšim generacijam, lahko to storite v skupnosti alumnov UL.
  6. Obujanje spominov. Se še spomnite veselja s sošolci v zgodnjih jutranjih urah? In tiste simpatije, ki je v 4 letih študija niste uspeli ogovoriti? Povežite se s prijatelji iz študentskih dni in skupaj obujajte spomine na lepe študentske dni.
  7. Koriščenje ugodnosti. Univerza v Ljubljani in njene članice se povezujejo z različnimi partnerskimi organizacijami, ki nudijo alumnom UL določene ugodnosti. Pogoj za koriščenje ugodnosti je identifikacijska številka posameznika, s katero dokazuje, da je alumen UL. Identifikacijska številka je posamezniku dodeljena ob vstopu v spletni portal.

 

Tako sta sedaj diplomantom Univerze v Ljubljani na voljo spletni portal AlumniUL in spletna stran www.uni-lj.si/alumni Ostanite obveščeni, poiščite nekdanje sošolce in nove karierne priložnosti ter se povezujte z drugimi alumni Univerze v Ljubljani.

Dobrodošli nazaj,

Alumni UL in Alumni Ekonomske fakultete

Details

Start:
20 junija, 2018
End:
6 novembra, 2019

Venue

Ekonomska Fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizer

Alumni EF
Email
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki

18Sep
02Okt

Poslovna ekskurzija v Ženevo

12:00 dop - 11:59 popŽeneva
21Nov

Alumni JUMP – Več kot le karierni sejem

12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana