Psychology in Business Why people say “yes”!

15 marca, 2022 - 18 marca, 2022
Loading Events
  • This event has passed.

Kateri so vzvodi, da rečemo DA? Kako lahko z razumevanjem psihologije vedenja bolje prisluhnemo sebi, sodelavcem, kupcem in poslovnim partnerjem? Katere so skrite moči, ki poganjajo naša vedenja znotraj in zunaj organizacij?

 

Pridružite se nam na 4-dnevnem izobraževalnem programu Psihologija v poslu, ki bo potekal online od 15. do 18. marca 2022 in v katerem boste pridobili znanja s področij psihologije vedenja, nevroznanosti, marketinga in prodaje.

Na delavnicah bomo vstopili v svet psiholoških dejavnikov vedenja posameznika znotraj organizacije, njegov odnos do samega sebe in do soljudi. Pa tudi v svet možganskih procesov, ki vplivajo na naše vedenje in posledično na rezultate poslovanja organizacije.

V 4 dneh se bodo v izredno bogatem, več kot 30 urnem programu zvrstila 4 keynote predavanja in kar 15 interaktivnih delavnic, med katerimi smo za vas pripravili tudi povsem nove.

 

Sestavite si svoj program izobraževanja! Fleksibilen format z možnostjo časovne optimizacije minimalno posega v vaš delovnik ter ponuja uporabne vsebine z namenom podpore pozitivnega vedenja posameznika.

 

Več informacij o programu najdete TUKAJ>>>

Details

Start:
15 marca, 2022
End:
18 marca, 2022

Venue

online

Organizer

CPOEF

Dogodki

21Nov

Alumni JUMP – Več kot le karierni sejem

12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana