TikTalk Biznis Ep#1 – TikTok in vertikalni video za organizatorje dogodkov

14 februarja @ 4:00 pop - 5:00 pop CET
Loading Events
 • This event has passed.

14. februar 2024 @ 16:00 Online

Osrednji izziv vsakega organizatorja dogodkov je prodaja vstopnic in ustvarjanje dodane vrednosti za sponzorje, ki predstavljajo ključni vir dohodka. V prvem delu serije TikTalk Biznis se bomo s pomočjo konkretnih primerov poglobili v strategije in inovacije, ki jih TikTok in vertikalni videi ponujajo za premagovanje teh izzivov.

Dogodek bosta vodila Domen Dan Gaiman, partner pri DD Studios in soustanovitelj Dunking Devils in Jan Kukovec, CEO podjetja 916 HUB. Gostja tokratnega pogovora bo Ana Mačič Kotnik, kreativna strateginja pri 916 HUB, s preko 31.000 sledilci na TikToku, specializirana za vertikalno video produkcijo in sodelovanje z blagovnimi znamkami kot so SPAR Slovenija, A1 Vajb in I Feel Slovenia.

 

Osrednje teme, ki jih bomo obdelali:

 • TikTok kot vrata do prodaje vstopnic: kako organizatorji izkoristijo TikTok za povečanje prodaje vstopnic in dosega dogodkov?
 • Pripovedovanje zgodb generaciji Z: strategije za ustvarjanje vsebin, ki nagovarjajo generacijo Z.
 • Primeri uspešne uporabe TikToka: analiza primerov, kot so Eventim, Joker Out, Aleksandra Prijovič in Eurovision.
 • Športni dogodki in TikTok: kako športni dogodki, kot so Luka 2 Bled, Tour de France, Giro d’Italia, Slo Ski in NZS uporabljajo TikTok.
 • Pogled skozi oči publike: kako vertikalni videi omogočajo predstavitev osebnih izkušenj z dogodkov, ki presegajo običajne televizijske prenose.
 • Vključevanje in angažiranje publike: tehnike za aktivno sodelovanje publike.
 • Ustvarjanje dodane vrednosti za sponzorje: kako ustvariti dodano vrednost na TikToku za pridobivanje sponzorjev. 
 • Sinergija med TikTokom in Instagram Reels: raziskovanje, kako lahko strategije in vsebine, uspešne na TikToku, prinesejo uspeh tudi na Instagram Reels.

 

“TikTalk Biznis” je serija dogodkov, ki povezuje strokovnjake s področja marketinga z namenom odkrivanja potenciala TikToka, Instagram Reels in YouTube Shorts za pospeševanje poslovne rasti. Osredotočeni na praktično uporabo teh platform se bodo poglobili v strategije in taktike, ki pripomorejo k boljši vidnosti blagovnih znamk, povečanju prodaje in izboljšanju kakovosti oglaševalskih vsebin. Serija dogodkov ponuja vpogled v najnovejše trende in inovacije v svetu vertikalnega videa ter razkriva uspešne primere iz prakse. Dolgoročni namen TikTalk Biznis pa je nadaljevanje rasti skupnosti, ki v Sloveniji in širši regiji skrbi za razvoj uspešne, učinkovite in družbeno koristne komunikacije z vertikalnim videom.

Gostitelja TikTalk Biznis

 • Domen Dan Gaiman je soustanovitelj akrobatske skupine Dunking Devils in partner pri DD Studios. Z več kot 15-letnimi izkušnjami v “growth hacking” metodah je pomagal skupini pridobiti svetovno priznanje. Med pandemijo je s skupino vstopil v digitalni svet, ustanovil DD Studios in se osredotočil na upravljanje TikTok profilov in ustvarjanje vertikalnih video vsebin. Njegova agencija je dosegla več kot 500 milijonov ljudi in vodi več kot 30 TikTok profilov za blagovne znamke kot so A1, Spar in Curaprox.
 • Jan Kukovec že več kot tri leta vodi revolucijo TikTok in vertikalnih video vsebin. S pomočjo novih tehnologij kot direktor vodi 916 HUB, stičišče navdušencev in strokovnjakov za vsebine nove generacije. Janov največji cilj je razviti sistem produkcije video vsebin, ki deluje globalno a je voden iz domače Slovenije. Hkrati išče in mentorira zagnane mlade z namenom, da postanejo vrhunski strokovnjaki na svojih področjih in zaupanja vredni ljudje

PRIJAVA

  Želim prejemati obvestila o aktualnih izobraževanjih in dogodkih Centra poslovne odličnosti./I would like to be informed about business trainings and events of the Centre of Business Excellence, Faculty of Economics.

  Details

  Date:
  14 februarja
  Time:
  4:00 pop - 5:00 pop CET

  Dogodki