TIKTALK – EPIZODA #5

15 septembra
Loading dogodki

TikTalk se vrača septembra! Spremljaj nas in ne zamudi edinstvenega dogodka.

 

Kaj je TikTalk?
DD Studios in bold.group v sodelovanju z ALUMNI Ekonomske fakultete predstavljata TikTalk, serijo dogodkov, skozi katere se bomo poglobili v trenutno najbolj popularno in najhitrejše rastoče družbeno omrežje TikTok. Z nami bodo znanje delili različni strokovnjaki, ki se s TikTokom srečujejo na dnevni ravni.

O organizatorjih
DD Studios je vodilna slovenska agencija za TikTok, ki jo sestavlja skupina mladih kreativcev z močno zapuščino blagovne znamke Dunking Devils. Njihov nastop se od ostalih razlikuje po celostnem pristopu, ki vključuje vodenje profilov, ponujanje in upravljanje TikTok vplivnežev, ustvarjanje trendov in kampanj. V portfelju njuhovih naročnikov najdemo blagovne znamke kot so Leone, Dormeo, Citypark, Škoda Slovenija in ostale.

bold.group je nastala z združitvijo uveljavljenih agencij beglobal in AM Agencija in nastopa kot podaljšana roka marketinških oddelkov, s katero še tako zapleteni izzivi postanejo mala malica. 30 specialistov na področju marketinga ponuja celostne storitve na področju strateškega svetovanja, razvoja tržnik znamk, performance marketinga, oblikovanja in upravljanja doživetij, v njihovem portfelju pa najdemo zavidljivo število domačih in tujih naročnikov, razvijajo pa tudi svoje blagovne znamke.

Je full-service digitalna agencija z močnim poudarkom na vsebinskem in performance marketingu, ki jo trenutno sestavlja 15 specialistov za digitalni marketing. Zaupaji ji naročniki s širše Adriatic in evropske regije, oglašujejo pa že v več kot 20 državah. V zadnjem letu sta skupaj s sestrskim podjetjem AM Agencija postala kreativna in digitalna agencija za podjetji Merkur Zavarovalnica in Big Partner (JBL, Beko, Harman Kardon, itd.), sicer pa v njihovem portfelju najdemo več kot 80 rednih naročnikov.

Partner dogodka Httpool in Alumni EF.

Podrobnosti

Datum:
15 septembra

Organizator

Alumni EF
E-naslov:
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki

20Okt

Alumni UP: Več kot le karierni sejem

12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana
20Sep

1 2 3 Leadership GO!

5:00 pop - 6:30 poponline
15Sep

TIKTALK – EPIZODA #5

12:00 dop - 11:59 pop