Združenje predrznih novorojenčkov – skupaj smo močnejši

31 januarja, 2013
Loading Events
  • This event has passed.

Alumni klub Ekonomske fakultete je v četrtek, 31. januarja 2013, organiziral otvoritev novega Alumni poslovnega  kluba «Poslovodenje in organizacija«. V prijetnem ambientu kavarne Dvora Tacen in ob kozarčku vina je vse prisotne razveselil glasbeni nastop nekaj članov skupine Perpetuum Jazzile, ki so tudi odprli dogodek.

Kot je, ekskluzivno za EFnews, povedal predsednik Alumni kluba “Poslovodenje in organizacija”, Bogdan Dular: „Glavni namen otvoritve kluba je ohranjanje kontaktov, povezovanje, nadgrajevanje, medsebojna pomoč in nenazadnje tudi zabava in druženje z bivšimi sošolci magisterskega programa na Ekonomski fakulteti.«

Nove vezi, mnogo poslovnih priložnosti…”, Monika Lapanja – vodja Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete.

Ker gre za novoustanovljen klub, so organizatorji poskrbeli za primerno tematiko, ki je simbolično povezala nekaj uspešnih poslovnih zgodb slovenskih start up-ov, z Alumni klubom “Poslovodenje in organizacija”. Tako je nazorno prikazana želja po uspešnih zgodbah tudi znotraj novonastalega kluba.

»Poslovno idejo smo dobili v stavki Steklarne Rogaška,« Matej Kurent – direktor in ustanovitelj podjetja CalypsoCrystal.

Kot je dejal Tadej Horvat, direktor in ustanovitelj mladega podjetja Magna Medica: »Recesija je najboljši čas za investiranje, ker se v tem času dela naravna selekcija, kjer preživijo le najboljši. V recesiji se pojavlja čredni nagon, za dober produkt pa so vedno priložnosti.«

Uspeh je otrok predrznosti. Poslovni klub veliko obeta, vprašanje pa je le – česa: kruha ali iger?

Več fotografij si poglejte TUKAJ!

Iskra Tanjga, EFnews

Details

Date:
31 januarja, 2013

Venue

Ekonomska Fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizer

Alumni EF
Email
alumni@ef.uni-lj.si

Dogodki

21Nov

Alumni JUMP – Več kot le karierni sejem

12:00 pop - 6:00 popStožice, Ljubljana