GOLF

Želiš postati del skupnosti, ki jo povezuje ljubezen do golfa? V sodelovanju z Golfom Arboretum organiziramo mesečne igre, ki so namenjene izključno članom Alumni EF. Pridružite se nam in uživajte ob druženju in igranju golfa.

Izobraževanja

O ALUMNI Golf sekciji
Za vse Alumni člane, ki uživajo v igri golfa in ob prijetni igri pozabijo na obveznosti ter se sprostijo v čudoviti naravi.

O golf igrišču Arboretum
Dvajset kilometrov iz Ljubljane, v slikoviti in razgibani pokrajini, leži golf igrišče Arboretum. Pogled na Kamniške Alpe, objem čudovite narave in igrišče z 18 luknjami zagotavljajo nepozabno doživetje za vsakega ljubitelja golfa.

Instagram Golf Arboretum
Golf igrišče Arboretum je prvo igrišče, ki ima svoj profil na instagramu in kjer lahko s hastegom #golfarboretum, svojo sliko uvrstite tudi v uradno galerijo golfa arboretum na njihovi spletni strani.

Instagram galerija

Najbolj pomemben udarec v golfu je naslednji

Ben Hogan

Uspeh v golfu je manj odvisen od moči telesa, kot od moči duha.

Arnol Palmer

VODSTVO

Tilen Balon

Vsakdo mora najti način, da se lahko v prostem času sprosti ter čas preživi v dobri družbi in prijetnem okolju na svežem zraku. Druženje ekonomistov na svežem zraku pa pomeni tudi veliko novih idej, ustvarjalnosti in priložnosti.