GURMAN

Želite uživati v dobri hrani in pijači, se hkrati družiti in povezovati? Pridružite se nam ter spoznajte raznovrstna kulinarična področja.

GURMAN

Ste kreativni in željni kulinaričnega znanja? Se želite naučiti kakšen nov kuharski trik? Bi želeli uživati v dobri hrani in pijači, se hkrati družiti in povezovati? V kolikor ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, se pridružite Alumni GURMAN sekciji ter spoznajte raznovrstna kulinarična področja.

Glavni namen Alumni GURMAN sekcije je spoznavanje raznovrstnih kulinaričnih področij in uživati v dobri družbi med člani Alumni Ekonomske fakultete.

Zakaj sodelovati?
Spoznavanje raznovrstnih kulinaričnih področij
Druženje med Alumni člani
Uživanje v dobri hrani in pijači
Mreženje
Povezovanje
Navezovanje novih stikov
Izmenjava mnenj in prenašanje lastnih kulinaričnih izkušenj

Ko besede ne pridejo v poštev, je hrana simbol ljubezni 

Alan D. Wolfelt

Vse kar potrebuješ je ljubezen, ampak malo čokolade tudi ne škodi.

Charles M. Schulz

VODSTVO

 

Urša Žorž
Pomemben del poslovnega sveta je tudi druženje, mreženje, spoznavanje novih ljudi… In kaj lepšega, če je to ob dobri hrani in kozarcu vina. Sem vesela, da se bomo od sedaj naprej tudi Alumni lahko večkrat na leto družili in odkrivali čaroben kulinarični svet v sekciji Alumni Gurman!

Urša Žorž je tudi organizatorka dogodkov in lastnica podjetja Eventio.

Martin Kosaber
Ekonomija je veda, ki pričakuje od nas poznavanje teoretičnih kot praktičnih znanj, nekaj teh dobimo skoz čas študija, druga skozi prakso, spet tretja pa pridobimo z mreženjem. V teh turbolentnih časih je neprecenljivo, da imaš na dosegu roke strokovno pomoč, del te pomoči lahko najdeš v Alumni EF, kaj lepšega je kot ob dobri hrani in pijači poklepetat in spoznavati nove ljudi. Prepričan sem, da bo gurmanska sekcija Alumni Ekonomske faklutete doprinesla vsakemu posamezniku nova poznanstva bodisi v privatnem ali poslovnem svetu in tako še dodatno nadgradila osebnostno ras.

Aljaž Dvoršak
Alumni Gurman smo kolegi, prijatelji in znanci, ki nam hrana in pijača pomenita več kot samo fiziološko potrebo. Nam to dvoje, skupaj ali vsako zase, predstavljata užitek, razlog za druženje in področje neprestanega raziskovanja in učenja. Vsaka jed in vsaka pijača imata vsaka svojo zgodbo, ki ji z zanimanjem prisluhnemo, cenimo in spoštujemo trud, vložen v njeno pripravo, proizvodnjo ali pa vzgojo. Predvsem pa radi uživamo v njenem okusu, teksturi, aromi, cvetici, vonju ali izgledu in ker so kulinarični užitki še slajši v družbi, te vabimo, da se nam pridružiš na naših dogodkih in raziskuješ kulinarična prostranstva in plemenitiš svoj socialni kapital! Naj nam vsem skupaj tekne!

Aljaž Dvoršak, produktni vodja in glavni »gastronavt« ekipe Top Ljubljana Foods, kulinarični sprehodi po Ljubljani.