HS Plus

O PODJETJU

HS Plus smo vodilno podjetje na področju spletne prodaje in lahko se pohvalimo s kar nekaj zanimivimi številkami: vsak dan dostavimo 20.000+ paketov v 21 različnih evropskih držav, delamo 10 mio+ prodaje mesečno in vsako leto dosegamo visoko rast. Zagnano ekipo po 9 letih od obstoja sestavlja že 350+ članov. Kar gradimo je unikatno na področju e-commerce podjetij in velik korak pred konkurenco, zato boste zagotovo vključeni v razburljivo delovno okolje. Naš cilj je obdržati mesto najboljših in premikati status quo.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

V našo ekipi vabimo sodelavce, ki jim samostojnost in proaktivnost nista tuji, imajo dobre organizacijske spretnosti ter sposobnost logičnega sklepanja in so pripravljeni na izpopolnjevanje znanja. Cenimo tudi analitične pristop pri reševanju težav in natančnost. Želimo si, da jim delo v hitro spreminjajočem se okolju predstavlja izziv in imajo željo po osebnem napredku, radi delajo v ekipi in imajo znanje angleškega jezika.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Delo v mladem in zagnanem timu, dinamično okolje in izzive, ki omogočajo osebni in profesionalni razvoj, priložnost za svobodno odločanje in samostojno delo, možnost hitrega napredovanja in izobraževanja, fleksibilen delovni čas in možnost hibridnega dela, team buildinge, službene zabave, snack bar, neomejene količine kave in čokolade in viharjenje možganov ob tekmi namiznega nogometa.

PROSTA DELOVNA MESTA

  • AI razvijalec poslovnih procesov (https://jobs.hsplus.si/o/ai-razvijalec)
  • Business analyst (https://jobs.hsplus.si/o/poslovni-analitik-4)
  • Business developer
  • Data engineer

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://hsplus.si/career/

Mail: nika.bone@hsplus.si

Kontaktna oseba: Nika Bone