KOLESARJI

Na družaben, a skrbno organiziran način vam želimo pomagati, da kolesarite bolje (in ne nujno tudi več) in zato bolj uživate na kolesu.

Izobraževanja

Alumni KOLESARJI
S sekcijo Alumni KOLESARJI želimo na družaben, a skrbno organiziran način pomagati, da kolesarite bolje (in ne nujno tudi več) in zato bolj uživate na kolesu. Skupaj bomo na treningih, maratonih, vzponih, učili se bomo drug od drugega in od vrhunskih slovenskih cestnih kolesarjev. Fizične treninge bomo dopolnjevali z izobraževanji in usposabljanji na področju prehrane, priprav, vzdrževanja koles in podobno.

Komu je namenjena sekcija Alumni KOLESARJI?
Sekcija Alumni KOLESARJI je namenjena vsem ljubiteljem cestnega kolesarjenja, tako tistim, ki se s tem športom ukvarjate aktivno, kot tistim, ki kolesarite zgolj rekreativno. Aktivnosti sekcije so zelo raznolike in bodo vedno prilagojene vsakokratnim udeležencem.

 

Nikoli ne postane lažje, samo ti postaneš hitrejši

Greg LeMond

Vožnja okoli sveta se začne z enim vrtljajem kolesaž

Scott Stoll

VODSTVO

Adriana Rejc Buhovac

Kolesarjenje je izjemen šport: lepo se imamo, če vozimo sami, a še lepše, če smo v skupini. Je adrenalinski, zlasti pri spustih, a tudi sproščujoč, ko uživamo v naravi. Z njim razvijamo moč, a tudi vzdržljivost. Kdo bi se mu lahko uprl?

Jože Rovan
Gore so nepogrešljivi del mojega življenja. Sprva sem vanje zahajal peš, nato pozimi tudi s smučmi, na turno smuko. V zadnjih letih pa grem na gorsko turo pogosto s kolesom. Iz doline čim višje s kolesom, potem pa na vrh peš.

Žiga Primožič
Po končani karieri treniranja cestnega kolesarstva sem se odločil za študij na Ekonomski fakulteti. Sedaj, kot diplomant Ekonomske fakultete, z veseljem združujem poslovno kariero z druženjem na skupnih treningih sekcije Alumni KOLESARJI.