LTH Castings

O PODJETJU

Skupino LTH Castings odlikuje 75-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo. Sodimo med največje evropske visokotehnološke tlačne livarne, z razvojem in izdelavo prototipov v lastni visokotehnološki orodjarni in z avtomatizirano serijsko proizvodnjo pa smo prva izbira najnaprednejšim podjetjem v avtomobilski industriji. Pri svojem poslovanju stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti. V zadnjih letih sistematično vlagamo tudi v vse vidike trajnostnega razvoja, saj smo si v skrbi za naravno okolje zadali cilj, da do leta 2030 postanemo podjetje z nevtralnim ogljičnim odtisom.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da svoje delo opravljajo strokovno, odgovorno in zavzeto ter da pri svojemu delu sledijo začrtani viziji podjetja.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

V skupini LTH Castings se zavedamo, da so visoko motivirani zaposleni pomemben dejavnik za naše uspešno poslovanje. Zato visoko cenimo njihovo znanje ter spodbujamo inovativnost. Omogočamo tudi varno delovno okolje ter optimalne pogoje za delo, učenje in s tem osebno rast zaposlenih, kar vsekakor pozitivno vpliva na razvoj njihove nadaljnje kariere. Obenem skrbimo tudi za ostale dejavnike, ki pomembno prispevajo k visoki motiviranosti za delo (izplačilo regresa, božičnice in sredstev iz naslova uspešnosti poslovanja, stimulativno nagrajevanje, financiranje pokojninskega načrta, organizacija dogodkov za zaposlene in njihove družinske člane, možnost najema počitniških in športnih kapacitet, …).

PROSTA DELOVNA MESTA

Vabimo vas, da si naša prosta delovna mesta ogledate na https://www.lthcastings.com/zaposlitev

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.lthcastings.com/

Mail: sabina.mohoric@lthcastings.com

Kontaktna oseba: Sabina Mohorič